Bezorgen
Wanneer u voor 16.00 uur bestelt, is het mogelijk uw pakket al de volgende leverdag te ontvangen! Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid om uw voorkeurs leverdag aan te geven. Uiteraard doen wij in samenwerking met Selektvracht ons uiterste best deze voorkeurs leverdag voor u aan te houden. Uw keuze betreft echter uw voorkeur, deze leverdag is niet gegarandeerd. Het is in uitzonderingsgevallen mogelijk dat een leverdag afwijkt.

Afhalen
Er zijn 2 mogelijkheden voor het afhalen van uw pakket.

1. Uw pakket afhalen bij een DHL Servicepunt
Bij het bestellen kunt u aangeven dat u uw pakket graag zou afhalen bij een DHL Servicepunt bij u in de buurt. U vult uw postcode in en u heeft direct de keuze uit de 5 dichtstbijzijnde DHL Servicepunten. Wanneer uw pakket bij het DHL Servicepunt van uw keuze is aangekomen, krijgt u hiervan via de mail bericht. U kunt het pakket afhalen, wanneer dat u uitkomt. Het pakket kan alleen door de besteller worden afgehaald, legitimatie is verplicht.

2. Afhalen bij het Plutosport Servicepunt in Ter Aar
Bestellingen die op een werkdag voor 13:00 uur geplaatst zijn, kunnen diezelfde middag bij het Plutosport Servicepunt in Ter Aar worden afgehaald. Bestellingen geplaatst na 13:00 uur of in het weekend, liggen de volgende werkdag klaar.

Adres Servicepunt:
Pluto Sport Europe BV
Geerweg 46
2461 EB Ter Aar
T: 0172 – 820 420

Openingstijden Servicepunt voor afhalen/inleveren retour:
maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur – 18:00 uur

LET OP: Het Servicepunt in Ter Aar is alleen bedoeld voor het afhalen van bestellingen die via onze website geplaatst zijn, of voor het inleveren van retourartikelen. Het ter plaatse kopen, bestellen, bekijken en/of omruilen van artikelen is helaas niet mogelijk. Het Servicepunt is geen winkel.

X