Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Vandaag besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting

Kinderen Wintersport Helmen

De wintersport heeft veel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Elk jaar weer reizen duizenden Nederlanders af naar het zuiden om te genieten van een actieve vakantie. Plutosport heeft een zeer ruime collectie wintersport artikelen waaronder een mooi kinder skihelm assortiment. Veiligheid staat voorop wanneer je gaat skieën of snowboarden en zeker voor onervaren jonge wintersporters is goede bescherming essentieel. Een kinder skihelm is bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. En dankzij ons slimme inkoopbeleid kunnen wij de kinder skihelm aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Bestel voor 16.00 uur en je hebt je kinder skihelm morgen in huis!

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Kinder skihelm online bestellen

Een kinder skihelm bestellen is bij Plutosport gemakkelijk, veilig en zeer voordelig. Je kunt bij ons profiteren van zeer hoge kortingen en daarnaast hebben we vaak speciale aanbiedingen! Een kinder skihelm is een noodzakelijke bescherming tijdens de wintersport. Een skihelm heeft een verstelbare kinband met snelsluiting, zachte oorstukken en heeft een goed ventilatiesysteem om je hoofd koel te houden tijdens het skieën of snowboarden. De juiste maat is afhankelijk van de grootte van het hoofd van je kind. Let dus op de specificaties van de kinder skihelm en meet het hoofd van je kind op om zeker te zijn van de juiste maat. Een juiste maat kinder skihelm is niet alleen comfortabeler maar biedt ook betere bescherming dan een kinder skihelm die niet goed aansluit om het hoofd. Let hier dus goed op! Plutosport heeft kinder skihelmen van alleen de beste merken die de beste bescherming bieden. En een kinder skihelm is verkrijgbaar in verschillende, mooi kleuren!