Scheidsrechterskleding

Ben je op zoek naar een scheidsrechters ? Dan moet je zeker een kijkje nemen in onze scheidsrechters shop. Je vindt hier scheidsrechterskleding van onder andere de merken Puma en Nike. Wij hebben zowel reguliere als de officiële KNVB shirts in verschillende kleuren in ons assortiment.

Soorten scheidsrechtersshirts

Een belangrijk onderdeel van de scheidsrechterskleding is het shirt. De collectie scheidsrechtersshirts vind je bij Plutosport in de voetbalshop. Klik bovenaan in de navigatiebalk op “sporten” en kies dan voor “voetbal”. Selecteer daarna in de linkerkolom bij producttype “scheidsrechterskleding” en je vindt hier onze volledige collectie shirts.

De shirts zijn allemaal gemaakt van 100% polyester. De KNVB scheidsrechtersshirts van Nike hebben 2 zakjes op de borst waarvan een voorzien is van klittenband en een met ritssluiting. Verder beschikken de Nike shirts over de Dri-fit technologie die ervoor zorgt dat je lichaamsvocht wordt afgevoerd en je droog en warm blijft. De Puma shirts hebben ook twee zakjes op de borst, deze zijn beide afgewerkt met klittentbandsluiting. Puma maakt gebruik van de UPS technologie waardoor je transpiratievocht wordt afgevoerd.

De scheidsrechterskleding is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en XXL.

 

X