“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

ACCOUNT

MANAGER ZAKELIJK

Vacature delen:

  • ACCOUNT MANAGER ZAKELIJK
  • VERKOOP ZAKELIJK
  • FULLTIME (MIN. 32 UUR)

Als Account Manager geef je het woord ‘proactief’ een nieuwe betekenis. Bestaande klanten bouw je uit en interessante prospects weet je moeiteloos aan ons te binden. Wees welkom, daadkrachtige Account Manager Zakelijk die ons B2B-segment de komende jaren een enorme boost gaat geven!

OVER DE ACCOUNT MANAGER ZAKELIJK

Als Account Manager Zakelijk verken je de zakelijke markt en identificeer je welke organisaties en bedrijven mogelijk interessant voor ons zijn om mee samen te werken. Als Plutosport verkopen we niet alleen ons reguliere assortiment aan de consument, maar we hebben ook een hoogwaardige design- en bedrukkingsservice die voor bedrijven customised sportproducten maakt. Je weet wel, die bedrukte kleding die je vaak voorbij ziet komen bij sportevenementen. Maar ook ook fitnessclubs, scholen en animatieteams van vakantieparken zijn mogelijk interessante prospects. Je benadert deze partijen proactief en als een traject wat langer duurt, gooi je niet de handdoek in de ring, maar weet je met je creatieve, daadkrachtige aanpak het proces de goede richting op te sturen.

Eenmaal in gesprek met een (potentiële) klant, weet je precies de goede vragen te stellen én goed naar de antwoorden te luisteren. Op die manier weet je de klantvraag te doorgronden, en kun je met elke partij de perfecte samenwerking optuigen. Eentje waar de klant mee geholpen is, en waar Plutosport commercieel wel bij vaart. Daardoor is deals sluiten voor jou geen uitdaging, maar eerder de norm.

In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van de bedrukkingsservice, inkoop en supply chain. Je brieft hen helder over de nieuwe partner, en wat er moet gebeuren om de samenwerking tot een succes te maken. Als spin in het web zie je er vervolgens nauwlettend op toe dat de klant precies krijgt wat er is afgesproken.

DE IDEALE KANDIDAAT

Account Managers zijn doorgaans enthousiaste, salesgedreven en resultaatgerichte types. Dat ben jij ook – en véél meer dan dat. Een tomeloze dosis energie, een can-do mentaliteit en een plezierige persoonlijkheid, bijvoorbeeld. Je natuurlijke charme en uitstekende sociale
vaardigheden geven je de gunfactor die in de praktijk – naast sterke commerciële en communicatieve vaardigheden – zo belangrijk is om deals te kunnen sluiten. Je hebt ruim drie jaar ervaring in sales en affiniteit met de sportmarkt. Bovenal ben je een ambitieuze go-getter die heel graag ons team en onze positie in de zakelijke markt wil versterken.

Je gedijt goed in een ondernemende, informele scale-up waarin zowel het ambitieniveau als het tempo hoog ligt. Heb je een goed idee? Breng het ter sprake, onderbouw het met overtuigende, datagedreven argumenten en dan kun je het snel in de praktijk brengen. Bij ons zijn lijnen écht kort: je zit altijd aan tafel bij de decision-makers, die stuk voor stuk van snel schakelen houden. Weten dat je écht impact kunt maken, is een van je belangrijkste drijfveren. En nieuwe dingen leren, want binnen Plutosport is persoonlijke ontwikkeling een groot goed waar we dagelijks mee bezig zijn.

IN HET KORT

Functienaam: Account Manager Zakelijk

Opleiding: MBO+

Ervaring: Minimaal 3 jaar

Secundaire arbeidsvoorwaarden: 30 vakantiedagen, pensioenbijdrage, laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding

WERKEN IN TEAM PLUTO

Marktconform salaris in lijn met je ervaring

30 Vakantiedagen

Pensioenbijdrage

Laptop & mobiele telefoon

Reiskostenvergoeding

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR [email protected]

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL