Een kijkje achter de schermen bij de bedrukkingsservice!

Heb je interesse in het laten bedrukken van jouw artikelen? Dan heb je wellicht al gekeken naar de mogelijkheden om jouw aanvraag te versturen! Maar hoe gaat het er allemaal aan toe achter de schermen bij de bedrukkingsservice? Wij lichten graag alle stappen voor je toe!

Verstuur jouw aanvraag via de website of per mail

De eerste en belangrijkste stap is al voorbij: je hebt ons gevonden! Door artikelen te bestellen en het vinkje van de bedrukkingsservice aan te vinken, zorg je dat de bestelling bij onze bedrukkingsservice terecht komt. Wij nemen in dat geval persoonlijk contact met je op.

Vragen of liever meteen direct contact? Het is natuurlijk ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met ons salesteam.

Wist je dat we bij Plutosport een in-house drukkerij hebben? Jouw artikelen worden ter plaatse gedrukt en hoeven dus niet naar een externe drukkerij, dit scheelt kostbare tijd!

We gaan met jouw wensen aan de slag!

Nu de eerste digitale kennismaking heeft plaatsgevonden en de wensen duidelijk zijn, kunnen wij aan de slag. Wat kun je verwachten? Naast een overzichtelijke offerte ontvang je een uitgewerkt voorbeeld waarbij precies te zien is waar en hoe groot het logo wordt.

Voorbereiding bedrukking

Na een akkoord op de offerte kan de echte voorbereiding beginnen. De transfers (logos’) worden besteld en zodra deze binnen zijn, dit kan een paar werkdagen duren, zijn de logo’s direct klaar om op de artikelen te drukken. Sinds kort hebben we een speciale printer waar we specifieke transfers (logo’s) ter plekke kunnen maken en printen. Nóg meer tijd gewonnen dus.

Jouw order wordt verzameld

Mocht je al eens eerder bij ons besteld hebben, weet je dat ons magazijn een geoliede machine is. Zodra de transfers binnen zijn worden de artikelen die bedrukt moeten worden binnen no time afgeleverd bij onze bedrukkingsservice, klaar voor het echte werk!

Druk, druk druk

Onze in-house bedrukkingsservice beschikt over 3(!) professionele persmachines en daarnaast werken we met verschillende transfers, kijkende naar welke het beste bij de bestelde artikelen passen. De combinatie van de juiste druk en temperatuur zorgen dat de inkt perfect hecht aan het textiel. Een transfer is een soort plastic vel waar de inkt van het logo op staat. Door deze op de juiste manier te drukken laat de inkt los op het te bedrukken artikel.

Klaar voor verzending

Na een uitgebreide check pakken wij jouw bedrukte artikelen stevig in en maken we deze klaar om te verzenden of weg te brengen. De levertijd van artikelen mét bedrukking is maximaal 9 werkdagen. Is jouw logo al bij ons bekend? Dan heb je jouw artikelen binnen 5 werkdagen in huis! Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bedrukken van kleding voor je gehele team of heb je na het lezen van deze blog nog vragen, stel ze gerust aan het Sales team sales@plutosport.nl.