Trendy de winter door met Barts

In de zomer wil je natuurlijk gezien worden, maar dat betekent niet dat je in de winter niet kunt shinen. Hou jij niet van kou? Geen probleem! Met de musthaves van Barts loop je er namelijk niet alleen heel trendy bij, ze houden je ook nog eens lekker warm!

Wat is Barts?Wat is Barts?

Wat is Barts?

Al sinds 1986 maakt Barts de leukste accessoires waar je zéker mee gezien wilt worden! De Barts mutsen, sjaals en handschoenen van vandaag zijn de vintage items van morgen. Je kunt er dus eigenlijk niet omheen: de producten van Barts zijn HOT! Maar niet alleen uitstraling is een belangrijk onderdeel bij Barts, ook comfort en functionaliteit worden natuurlijk niet vergeten. Wist je al dat Barts ieder jaar een paar nieuwe collecties op de markt brengt? Wat dacht je bijvoorbeeld van de urban collectie? En heb je de nieuwste ribbed items al gezien?

Wat zijn de trends deze winter?Wat zijn de trends deze winter?

Wat zijn de trends deze winter?

De dagen worden korter en de temperaturen dalen... En dat is goed nieuws, want op koud weer kun je je kleden! Jij kunt er deze winter wel heel comfortabel én fashionable bijlopen, gebreide items zijn namelijk helemaal hip! Aangezien knitwear altijd vrij populair is in de koude wintermaanden, lijkt dit geen heel verrassende trend. Toch is er dit jaar iets anders dan anders! Je mag namelijk best lekker opvallen met je winteritems, kies eens een keer voor een vrolijk patroontje of een sprekend kleurtje! Maar ook uitgesproken materialen zijn het he-le-maal dit seizoen, denk bijvoorbeeld aan corduroy en velours, maar ook faux fur mag natuurlijk niet ontbreken in jouw garderobe!

Waarom Barts?Waarom Barts?

Waarom Barts?

De mutsen, sjaals en handschoenen van Barts zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, fraaie designs en mooie materialen! Maar ook Barts gaat met zijn tijd mee, zo kun je tegenwoordig bijvoorbeeld ook hele toffe hoedjes in hun collectie vinden. Ben je vervolgens op zoek naar een paar bijpassende fluffy handschoenen? Ook daarvoor ben je bij Barts aan het juiste adres! De collectie van Barts laat zich dan ook het beste omschrijven als compleet, trendy en natuurlijk lekker warm. En als je nu nog denkt dat Barts alleen op dames gericht is, heb je het helemaal mis! Ook voor heren en kinderen heeft Barts namelijk de leukste wintermusthaves!