De beste regenkleding van Tenson

Hé bah, je bent van plan naar buiten te gaan maar het regent! Een regenjas, pak of broek is dan geen overbodige luxe. De regenkleding van Tenson is niet weg te denken met hun baanbrekende functies én dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Tenson heeft de beste regenkleding voor jou en wij vertellen je waarom!

 

Waarom Tenson?Waarom Tenson?

Waarom Tenson?

Welkom in de nooit eindigende ontdekkingsreis van Tenson! Al sinds 1951 opereert dit van origine Zweedse merk in de outdoor wereld. Ken jij dit merk al? De collecties worden met zorg samengesteld, waarbij wordt gekeken naar welke technische functies de artikelen moeten hebben zodat de actieve buitenlever er mee uit de voeten kan. De outdoor collecties zijn altijd zowel goed sportief als casual te dragen en hebben verre van een suf uiterlijk.

Naast de outdoorcollectie ging Tenson zich vanaf de jaren 70 ook meer verdiepen in het ontwerpen van wintersportcollecties, dit resulteerde in de Himalaya jas, die tot de dag van vandaag nog altijd één van de meest iconische jassen is.

Wist je dat de outdoorcollecties van tevoren door experts in de meest barre weeromstandigheden worden getest? Daarin onderscheidt Tenson zich van haar concurrenten!

Welke eigenschappen heeft de regenkleding van Tenson?Welke eigenschappen heeft de regenkleding van Tenson?

Welke eigenschappen heeft de regenkleding van Tenson?

Je raadt het zelf al, regenkleding is pas goed als het daadwerkelijk regen en wind tegenhoudt. Regenkleding wordt vaak gemaakt van polyester of polyamide, dit houdt de kleding namelijk soepel. Bij de eigenschappen van regenkleding zie je ook altijd de waterkolom vermeld staan, hoe hoger dit getal hoe langer je regenkleding bestemd is tegen regen. De regenkleding van Tenson gaat zelfs nog een stapje verder door in de begin jaren tachtig de MPC-technologie te ontwikkelen. MPC-technologie staat voor Moisture Permeability waarbij er een extra coating over de stof heen zit waardoor het regenpak hoog comfort blijft houden tijdens instabiel weer. De regen glijdt van jouw regenkleding af en tegelijkertijd wordt transpiratievocht afgevoerd. Bij de regenpakken van Tenson zijn de naden en ritssluiting getapete, dit betekent dat de naden waterdicht zijn. Aan alles is gedacht! 

Nieuw in ons assortiment: Tenson Navigator

Als je een Tenson-kenner bent, weet je hoe fijn het draagcomfort is! De stoffen van de Tenson regenpakken voelen heel soepel en ademend aan wat het perfect maakt voor bijvoorbeeld op de fiets of een lange wandeling. De Tenson Navigator is nieuw in ons assortiment en exclusief bij ons verkrijgbaar. Het regenpak is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft veel gelijkenissen met de Tenson Hurricane. Geen zorgen dat je een regenbui niet overleeft met de Tenson Navigator!