Het beste Speedo badpak

Bij het kiezen van een nieuw badpak ga je waarschijnlijk verschillende merken met elkaar vergelijken. Als je op zoek bent naar een badpak dat jouw prestaties verbetert, dan kies je voor Speedo. Speedo heeft de beste badpakken in de collectie en wij vertellen je waarom!

Waar staat het merk Speedo voor?Waar staat het merk Speedo voor?

Waar staat het merk Speedo voor?

Al bijna een eeuw lang is Speedo dé specialist in zwemkleding en eigenlijk kan je niet om het merk heen als je op zoek bent naar zwemkleding. De oorsprong van het merk ligt op Bondi Beach in Australië, in 1928 introduceerde oprichter Alexander McRea 's werelds eerste Raceback suit die niet gemaakt was van wol. Dat was voor die tijd echt een uitvinding! De passie voor innovatie is nog altijd zichtbaar, streven naar de beste kwaliteiten waardoor jouw prestaties on fire zijn, ongeacht wat voor soort zwemmer (recreatieve zwemmer of professional) je bent.

Wist je dat er met het merk Speedo de meeste gouden medailles zijn behaald op de Olympische Spelen?

Van welk materiaal worden de Speedo badpakken gemaakt?Van welk materiaal worden de Speedo badpakken gemaakt?

Van welk materiaal worden de Speedo badpakken gemaakt?

Een veelgebruikt materiaal bij zwemkleding is de nylon/elasthaan combinatie, een chloorbestendige en rekbare stof. Speedo was hier wederom de voorloper in en ging in 1957 nylon toepassen in de zwemkleding. Natuurlijk doet Speedo vandaag de dag nog veel meer om de beste technologie neer te zetten en veel van de badpakken bestaan grotendeels uit gerecycled polyester!

Endurance+

Maak kennis met dit exclusieve Speedo materiaal! De kracht van dit materiaal ligt bij de vierzijdige stretchtechnologie, een hele mond vol maar het zorgt ervoor dat jouw Speedo badpak extra zacht en comfortabel aanvoelt. Het materiaal dat wordt gebruikt bij de badpakken geeft ook een corrigerende werking op je buik. Geen zorgen dus dat je badpak niet goed zit tijdens het zwemmen! En hoe vaak je ook in het zwembad mag liggen, het badpak wordt ook niet snel vaal en is sneldrogend. Wel zo fijn dan dat je de hele dag met een nat badpak rondloopt! Naast de Endurance+ heb je ook nog de Endurance 10. Bij deze lijn wordt gebruik gemaakt van Xtra Life Lycravezel dat een verbeterd scheurbestendig materiaal is waardoor het badpak niet wordt beschadigd door het chloor.

Waarom kiezen voor een Speedo badpak?Waarom kiezen voor een Speedo badpak?

Waarom kiezen voor een Speedo badpak?

Nu weet je inmiddels dat Speedo er alles aandoet om de beste technologieën toe te passen, maar er zijn meer redenen waarom een Speedo badpak perfect voor jou is. Ieder lichaam is anders en daar houdt Speedo rekening mee. Bij de badpakken zit een integrale comfortabele borstondersteuning, waardoor alles goed op zijn plek blijft zitten en zorgen de compressiepanelen rond je onderlichaam ervoor dat je romp stabiel blijft. Ook kun je bij Speedo kiezen uit verschillende achterkanten van het badpak, dit geeft de schouders voldoende bewegingsvrijheid in het water.

Wist je dat de Speedo badpakken naast neutrale kleuren ook in allerlei mooie designs verkrijgbaar zijn?