Cadeautips voor kinderen

De leukste kindermutsen

Ook tijdens het buitenspelen in de winter is het belangrijk dat de kinderen geen kou vatten. Een muts houdt de warmte vast en voorkomt dat er ijspegels aan de oren gaan hangen.

Tip: Combineer de muts met een bijpassende sjaal en handschoenen, zo kan je kindje ongestoord úren spelen in de sneeuw!

Een goede schooltas

Ook als je niet naar school toe hoeft, kan een goede schooltas altijd goed van pas komen! Kinderen nemen graag van alles mee tijdens dagjes weg of logeerpartijtjes, van speelgoed tot kleurpotloden en van knuffelbeertjes tot snoepgoed. Wel zo fijn als dat allemaal in het rugzakje van je kind past natuurlijk!

Tip: Maak je cadeau nog specialer door in de tas extra kleine cadeautjes te doen!

De fijnste pantoffels voor kinderen

In de kerstvakantie is het vaak al wat kouder en dan is het natuurlijk heerlijk om samen met je kind(eren) een pyjamadagje te houden en de hele dag je pantoffels te dragen! Maar ook ’s avonds na het eten is het heerlijk om de pantoffeltjes aan te doen of ’s ochtends voor ze naar school gaan, eigenlijk zijn pantoffels gewoon heel erg fijn!

Hét cadeau voor voetballers

Voor de voetbalgekke jongens en meisjes is een voetbalshirt of trainingspak van zijn of haar favoriete club natuurlijk hét perfecte cadeau! Kies jij voor een trainingspak van PSG, een shirt van FC Barcelona of toch een tenue van het Nederlands elftal?

Rolschaatsen en inline skates voor kinderen

En mocht er nu geen ijs komen deze winter, dan kun je natuurlijk altijd nog je rolschaatsen of inline skates aantrekken! Ben je een beginnende skater? Dan kun je het beste kiezen voor rolschaatsen! Heb je het skaten al een beetje onder de knie? Dan kun je gerust overstappen op inline skates!

Lekker in de plassen of sneeuw springen!

Een paar regenlaarzen, daar maak je zowel jouw kind als jezelf blij mee! De kids kunnen eindeloos in plassen stampen en rollen in de sneeuw met schoeisel die daarvoor bestemd is. En jij als ouder hoeft je geen zorgen te maken dat nette schoenen snel vies zijn en kapotgaan. Wist je dat we van Bergstein leuke regenlaarzen hebben in heel veel kleuren, grote kans dat de lievelingskleur van jouw kids ertussen zit!

Het leukste uitje tijdens de kerstvakantie

We hebben het niet voor het zeggen, maar we hopen natuurlijk dat er ook deze winter weer geschaatst kan worden op natuurijs! Geen vorst? Geen paniek, je kunt ook gewoon een kunstijsbaan bezoeken! Eerst lekker glijden over het ijs en daarna lekker opwarmen met een kop warme chocomel (mét slagroom!).

Let op: Niet alle afgebeelde producten zijn verkrijgbaar in de webshop.