Cadeautips voor kinderen

Kinderen kunnen vaak niet wachten tot ze weer cadeaus krijgen tijdens Sinterklaas en Kerst. Maar wat is het perfecte cadeautje voor kinderen? Wij geven jou tips om het uitkiezen van het perfecte cadeautje (iets) gemakkelijker te maken, want met deze cadeautjes zijn ze zo blij als een...

Voor de buitenspelers

Ook tijdens het buitenspelen in de winter is het belangrijk dat de kinderen geen kou vatten. Een muts houdt de warme vast en voorkomt dat er ijspegels aan de oren gaan hangen.

Tip: Combineer de muts met een bijpassende sjaal en handschoenen, zo kan je kindje ongestoord úren spelen in de sneeuw!

Een tas vol!

Kinderen willen graag van alles meenemen, van speelgoed tot potloden en van knuffelbeertjes tot snoepgoed. Ook tijdens slaapfeestje kan de tas vol gestop worden met pyjamas, knuffels en boekjes.

Tip: Maak je cadeau nog specialer door in de tas extra kleine cadeautjes te doen!

Voor de sportieve kinderen

Voor de voetbalgekke jongens en meisjes is een T-shirt of trainingspak van zijn of haar favoriete club hét perfecte cadeau. Verwen hem of haar met een trainingspak van PSG, FC Barcelona of Chelsea!

Warme voetjes

In de kerstvakantie is het vaak al wat kouder en dan is het natuurlijk heerlijk om samen met je kind(eren) een pyjamadagje te houden en de hele dag je pantoffels te dragen! Maar ook ’s avonds na het eten is het heerlijk om de pantoffeltjes te dragen of ’s ochtends voor ze naar school gaan, eigenlijk zijn pantoffels gewoon heel erg fijn!

Ijskoningin en ijskoningin

We hebben het niet voor het zeggen, maar we hopen natuurlijk dat er ook deze winter weer geschaatst kan worden. Eerst lekker glijden over het ijs en daarna naar binnen om op te warmen met een kop warme chocomel (mét slagroom!).

Kerstballen

Kerstballen voor kinderen!? Nee, we bedoelen natuurlijk geen kerstballen, maar voetballen, basketballen, volleyballen en alle andere ballen. Veel speelplezier!

Dat loopt op rolletjes

En mocht er nu geen ijs komen deze winter, dan kun je natuurlijk altijd nog je skates aantrekken! Het grote voordeel van skates is dat je ze het hele jaar door aan kunt!

Let op: Niet alle afgebeelde producten zijn verkrijgbaar in de webshop.