Cadeautips voor mannen

De feestdagen staan weer voor de deur! En dat betekent natuurlijk gezellig samenzijn, lekker eten en... CADEAUS! Maar wat geef je je man, vader, broer of buurman? Met welk cadeautje maak je hem nou écht blij? Check snel onze tips voor een onvergetelijk cadeau!

De georganiseerde man

Een tas is natuurlijk altijd handig en je kunt er altijd wel eentje gebruiken. Of je nu naar school, naar werk of een dagje uit gaat, een goede tas kun je altijd wel gebruiken!

De gangmaker

Je kent ze wel, de vrolijke snuiters die van iedere gelegenheid een feestje maken! Deze hippe kersttrui mag natuurlijk niet ontbreken in hun garderobe!

De koukleum

Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan zeker wel: De mannen die het ’s winters koud hebben én dit ook toe durven te geven! En wellicht wordt jouw man, vriend of broer al een beetje kaal, dan is zo’n fijne muts natuurlijk onmisbaar!

Tip: Een leuke bijpassende sjaal en warme handschoenen maken zijn winteroutfit helemaal compleet!

Een goed cadeau voor (bijna) iedere man!

Het is bijna traditie dat je ze voorbij ziet komen op pakjesavond of met Kerstmis: de boxershorts! Want welke man maak je nou niet blij met zo’n fijne en comfortabele boxershort? Daar kun je er natuurlijk nooit genoeg van hebben!

Als je haar maar goed zit!

Een cap is multifunctioneel! In de zomer beschermt een cap je tegen de zon en in de winter kan een cap je bolletje juist warm houden! Maar ook als je een keer een bad hairday hebt, kan een cap héél goed van pas komen!

De sportieve man

Is jouw vriend, broer of buurman in zijn vrije uren ook áltijd aan het sporten? Dan is dit cadeau een schot in de roos! Een sport T-shirt kun je gebruiken om in te hardlopen, voetballen, fitnessen, korfballen, volleyballen... Eigenlijk kun je er bijna alles mee!

De relaxte man

Wie denk dat mannen nooit koude voeten hebben heeft het mis! Tijdens de koude winterdagen is het gewoon heerlijk om een paar warme sloffen aan je voeten te hebben en daar is niks mis mee! Naast dat pantoffels lekker warm zijn, brengen ze nog een aantal andere voordelen met zich mee. In de zool van je schoen blijft nog wel eens een steentje achter, die kan lelijke krassen maken in de vloer. Als je bij binnenkomst je schoenen gelijk verwisseld voor een paar sloffen, hou je je vloer in ieder geval gaaf! Naast steentjes kan er natuurlijk ook bagger onder je schoenen zitten. Een ander voordeel van het dragen van pantoffels is dus dat je huis schoner blijft! Je voeten zitten de hele dag opgesloten in een strakke schoen, door pantoffels te dragen geef je je voeten wat extra ruimte en kunnen ze lekker ontspannen!

Let op: Niet alle afgebeelde producten zijn verkrijgbaar in de webshop.