Cadeautips voor vrouwen

Tassen, tassen en nóg meer tassen

Er zijn maar weinig dames die je niet blij maakt met een tas, want van tassen kun je er natuurlijk nooit genoeg hebben! Een tas is niet alleen heel leuk om te geven én te krijgen, maar het is ook nog eens een handige accessoire die vaak heel goed van pas komt.

Een warme trui voor de koude dagen

In de winter kan het natuurlijk nog wel eens flink koud worden, een lekkere warme trui is dan een echte modemusthave! Maak jij haar blij met een hoodie waar ze helemaal in weg kan kruipen, een zachte fleecetrui met een hoog knuffelgehalte of kies jij toch voor de basic sweater die ze werkelijk overal mee kan combineren?

Hippe mutsen voor dames

Warm en trendy de winter door? Met een fijne muts op zal de ontvanger nooit meer last hebben van koude oren! En hoewel een muts vroeger vooral een functioneel item was, kun je er tegenwoordig echt een fashionstatement mee maken. 

Tip: Combineer de muts met een bijpassende sjaal en handschoenen.

Koude voeten? Warme pantoffels!

Dit gaat ze echt heel leuk vinden: een paar comfortabele pantoffels! Ideaal voor thuis natuurlijk, zo blijven de voeten warm en de vloer netjes schoon! Wist je trouwens dat je je met een paar pantoffels aan je voeten een stukje relaxter voelt dan zonder pantoffels?

Een goede zonnebril

In de wintermaanden laat de zon zich nog niet zo vaak zien... Maar als straks de lente haar intrede doet, is ze maar wat blij met een zonnebril! Een zonnebril geeft je outfit niet alleen een zomerse boost, maar zorgt er ook nog eens voor dat de ogen goed beschermd zijn!

Thuisfitness

Wil ze wél lekker actief bezig zijn, maar daar liever het huis niet voor uit gaan? Geen probleem! Geef haar verschillende fitnessaccessoires, zoals een paar gewichtjes, een hoepel, een fitnessmat en niet te vergeten een springtouw. Zo kan ze thuis blijven en tegelijkertijd toch sportief bezig zijn!

Let op: Niet alle afgebeelde producten zijn verkrijgbaar in de webshop.