Cadeautips voor vrouwen

De cadeautijd komt er weer aan en wil jij jouw vriendin, buurvrouw of moeder op een originele manier verassen? Wij hebben voor jou dé leukste cadeau tips voor vrouwen op een rijtje gezet.

Voor de koukleum

Heeft jouw vriendin, moeder of buurvrouw het altijd koud? Verwen haar dan met een heerlijke warme muts! Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke muts met allerlei leuke kleuren of ga op safe met een effen kleur.

Tip: Combineer de muts met een bijpassende sjaal en handschoenen.

Vrouwen hebben nooit genoeg... tassen

Er zijn maar weinig vrouwen die je niet blij maakt met een tas! Want van tassen kun je er natuurlijk nooit genoeg hebben! Als je het mij vraagt is dit één van de leukste dingen om te geven én om te krijgen!

Lekker comfy met Calvin Klein

Elke vrouw voelt zich mooi in dit fijne setje van Calvin Klein! Daarnaast is het tegenwoordig helemaal hip om in het ondergoed van Calvin Klein te lopen. Deze beha en hipster zijn de perfecte mix van comfort en fashion!

Voor de sportieve vrouw

Wij hebben natuurlijk ook aan de sportieve vrouwen gedacht. Verwen haar bijvoorbeeld met een nieuw sport T-shirt, sport legging of een trainingspak.

Tip: Nog wat budget over? Maak dan jouw sportieve cadeau helemaal compleet met bluetooth oordopjes of smartphone armband.

Altijd warme voeten

Dit gaat ze echt heel leuk vinden: een paar pantoffels met een voering van pure wol. Ideaal voor thuis, maar de pantoffels met een harde zool zijn natuurlijk ook hartstikke handig als ze even het vuilnis buiten gaat zetten. Nu kan ze ook niet meer klagen over haar koude voeten, een win-win situatie.

Create your own gym at home!

De sportieve vrouwen zijn al voorzien van een cadeau, maar wat doe je met de vrouwen die liever thuis blijven? Juist, wij halen de sportschool naar hun. Geef haar verschillende fitness accessoires, zoals een paar gewichtjes, een hoela hoep, een fitnessmat en niet te vergeten een springtouw. Zo kan ze thuis blijven, maar toch sportief bezig zijn!

Tip: Zoek op YouTube naar “Home workout” en de oefeningen vliegen je om de oren.

Let op: Niet alle afgebeelde producten zijn verkrijgbaar in de webshop.