“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

COMMERCIAL CONTROLLER

Vacature delen:

  • COMMERCIAL CONTROLLER
  • FINANCE
  • FULLTIME (MIN. 32 UUR)

Plutosport is de grootste online sportwinkel van Nederland. Dat is mooi, maar nog lang niet genoeg. De komende jaren wil het bedrijf verder groeien en de omzet verdubbelen. Gezocht: een ambitieuze Commercial Controller die vastberaden is die ambitie te realiseren.

DE COMMERCIAL CONTROLLER

Als Commercial Controller snap je als geen ander waar een e-commercebedrijf z’n winst grotendeels behaalt. Juist ja, bij de kosten per order. Dat is precies waarom je vizier altijd scherp gesteld staat op onder andere de warehouse- en verzendkosten, maar ook de kosten per retour, kosten voor online marketing en de klantenservicekosten. Als jij erin slaagt de winstgevendheid per order te vergroten, plukt het hele bedrijf daar de vruchten van. Niet alleen neemt de winst toe, maar ook onze mogelijkheden om verder te investeren.

Je werkt nauw samen met collega’s van onder meer buying, logistiek en marketing. Je laat hen op inzichtelijke manier zien waar mogelijkheden voor verbetering zijn, gevolgd door concrete voorstellen om de daad bij het woord te voegen. Delegeren zit niet in je aard: je zorgt er proactief voor dat de plannen geïmplementeerd en gerealiseerd worden. Uiteraard niet in je eentje, maar samen met een team van collega’s uit zowel de functionele gebieden als finance. Met als resultaat: een gestroomlijnd SKU-model, lagere costs per unit en hogere marges.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent een echte ‘number cruncher’ met een scherp oog voor detail. Je hebt ervaring met controlling, je bent analytisch sterk en in staat om data op een zeer granulair niveau te doorgronden en er de juiste conclusies uit te trekken. Idealiter deed je al eerder ervaring op in de retail. Zo niet, dan heb je op z’n minst affiniteit met het speelveld. Naast oog voor detail, kun je ook heel goed uitzoomen en behoud je altijd het overzicht. Je bent niet bang om de status quo uit te dagen en mensen te challengen. Dat we iets al jaren op een bepaalde manier doen, wil immers niet zeggen dat het niet beter kan. En dat is precies wat we met jou aan boord willen bereiken.

IN HET KORT

Functienaam: Commercial Controller

Opleiding: WO in financiele richting

Ervaring: Minimaal 3 jaar ervaring met controlling, affiniteit met retail

Belangrijke aandachtspunten: Commercial controlling, buying, pricing

WERKEN IN TEAM PLUTO

Marktconform salaris in lijn met je ervaring

30 Vakantiedagen

Pensioenbijdrage

Laptop & mobiele telefoon

Reiskostenvergoeding

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR WERKENBIJ@PLUTOSPORT.COM

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL