Waarom Craft thermokleding zo populair is?

Hoewel je bij thermokleding misschien al gauw denkt aan functionele kleding om je lichaam warm te houden bij koude omstandigheden, is thermokleding vandaag de dag allang niet meer alleen bedoeld om in de winter te dragen! Ben je op zoek naar goede thermokleding? Dan ben je de naam Craft waarschijnlijk al een paar keer tegengekomen! Maar waarom is thermokleding van Craft eigenlijk zo populair?

Wat is Craft?Wat is Craft?

Wat is Craft?

Eén van de redenen om voor Craft thermokleding te kiezen is hun jarenlange ervaring, Craft is namelijk al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige en functionele thermokleding! Door veel onderzoek en focus op ontwikkeling en innovatie is Craft in staat om steeds de beste producten voor zowel recreatieve als professionele sporters op de markt te brengen. De thermokleding van Craft zorgt ervoor dat vocht efficiënt wordt afgevoerd vanaf de huid naar buiten en het lichaam een optimale temperatuur behoudt, ongeacht de vorm van sport en ongeacht de omgevingstemperatuur. Dus of je nu een mooie herfstwandeling gaat maken, een zomers rondje gaat hardlopen of een mooie schaatstocht gaat maken, Craft is jouw beste maatje!

Waarom Craft thermokleding?Waarom Craft thermokleding?

Waarom Craft thermokleding?

Door het gebruik van verschillende structuren en innovatieve technieken kan de thermokleding van Craft zich onderscheiden van andere merken. Daarnaast gebruikt Craft uitsluitend kwalitatieve materialen die niet alleen vocht afvoeren, maar ook optimaal ventileren, isoleren én beschermen! Om optimaal comfort te kunnen bieden heeft Craft drie collecties ontwikkeld met elk hun eigen eigenschappen: Stay Dry, Keep Warm en Love Wool.

Craft Stay Dry

Ben jij op zoek naar thermokleding voor de warmere dagen? Dan ben je bij de Craft Stay Dry-collectie aan het juiste adres! Maar als er een zeer intensieve training op het programma staat, dan kun je de Stay Dry-thermokleding zelfs nog dragen als de temperatuur rond het vriespunt ligt. De focus ligt bij deze baselayers vooral op het afvoeren van zweet, waardoor de huid droog blijft en het lichaam te allen tijde op de juiste temperatuur is.

Craft Keep WarmCraft Keep Warm

Craft Keep Warm

Bij de producten uit de Keep Warm-collectie staat één onderwerp centraal en dat is natuurlijk het lichaam warm houden! Deze thermokleding mag gewoon niet ontbreken als je gaat sporten in koude omstandigheden. Ga je op een rustig tempo wandelen, dan is deze kleding al geschikt om te dragen bij een temperatuur rond de 5°C. Voor een zware training is het aan te raden om deze kleding pas uit de kast te halen bij een temperatuur van -5°C tot -30°C. Uiteraard is thermokleding uit de Keep Warm-collectie zeer geschikt om te dragen op wintersport!

Craft Love Wool

Rara, van welk materiaal is deze collectie thermokleding gemaakt? Juist, van wol natuurlijk! Wol is niet alleen heel zacht, maar biedt ook nog eens heel veel comfort en warmte in de koudste omstandigheden! In tegenstelling tot de Stay Dry-collectie en de Keep Warm-collectie is de Love Wool-collectie niet geschikt om te dragen tijdens zeer intensieve trainingen. Maar voor ontspannen activiteiten en gemiddelde tot zware trainingen kun je deze thermokleding dragen zodra de temperatuur onder het vriespunt komt.