“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

CRM & DATA-ANALIST

Vacature delen:

  • CRM & DATA-ANALIST
  • PERFORMANCE MARKETING
  • FULLTIME (MIN. 32 UUR)

Plutosport is het grootste e-commercebedrijf op het gebied van sportartikelen en athleisure. Om het succes verder uit te bouwen, trekken we nieuw talent aan. Ben jij die gedreven CRM & Data-analist die alles op alles wil zetten om onze klanten nóg beter te bedienen?

DE CRM & DATA-ANALIST

‘Data’ staat niet voor niets in je titel: alles wat je doet, komt voor uit data. Je verzamelt ze, analyseert ze, en doet dat nog een keer, totdat je feilloos in kaart hebt wat ze je precies vertellen. Namelijk: wat we kunnen (moeten) doen om onze klanten nóg beter te bedienen. Je inzichten koppel je terug naar de rest van het Marketing & Merchandiseteam, zodat zij campagnes persoonlijker en efficiënter in kunnen zetten. Dat is je ultieme doel: de groei en performance van onze customer database flink later groeien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ons customer loyalty program. Aan jou om dit van scratch op te bouwen en optimaal vorm te geven.

Je maakt onderdeel uit van het performance marketing team.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring, onder meer in CRM marketing en paid search (SEA en shopping) in een B2C-omgeving. Je weet precies wat nodig is om de ROI te vergroten, en hoe je daarbij gebruik maakt van tagging. Ervaring met een Customer Data Platform (CDP) is een must; bekend zijn met Squeezely en Power BI een pre. Vooral belangrijk is dat je nieuwe dingen snel oppakt en door de wirwar van bomen altijd helder het bos blijft zien. Goede communicatie skills kunnen tenslotte niet ontbreken: aan jou om de data om te zetten naar actionable insights en deze goed over te brengen aan je collega’s. Op die manier slagen jullie er samen in het allerbeste resultaat neer te zetten.

Je bent nieuwsgierig, analytisch en werkt uiterst gestructureerd. Je gedijt goed in een ondernemende, informele scale-up waarin het zowel het ambitieniveau als het tempo hoog ligt. Heb je een goed idee? Breng het ter sprake, onderbouw het met overtuigende, datagedreven argumenten en dan kun je het snel in de praktijk brengen. Bij ons zijn lijnen écht kort: je zit altijd aan tafel bij de decision-makers, die stuk voor stuk van snel schakelen houden. Weten dat je écht impact kunt maken, is een van je belangrijkste drijfveren. En nieuwe dingen leren, want binnen Plutosport is persoonlijke ontwikkeling een groot goed waar we dagelijks mee bezig zijn.

IN HET KORT

Functienaam: CRM & Data-analist

Opleiding: HBO+,  data / business gerelateerd

Ervaring: Minimaal 5 jaar in CRM marketing / data analyse

Belangrijke aandachtspunten: Data, email, tag management, loyalty program

WERKEN IN TEAM PLUTO

Marktconform salaris in lijn met je ervaring

30 Vakantiedagen

Pensioenbijdrage

Laptop & mobiele telefoon

Reiskostenvergoeding

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR WERKENBIJ@PLUTOSPORT.COM

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL