Fitness shirts dames

Als je naar de sportschool gaat wil je er leuk uitzien, maar je wilt ook dat je kleding comfortabel zit en je er geen last van hebt tijdens het sporten. Fitness shirts zijn zo gemaakt dat ze functioneel zijn en er ook nog eens trendy uitzien. Aan welke eigenschappen het shirt moet voldoen? Lees meer...

Producten 1-24 van 206

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 206

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen fitness shirt

Een shirt waarin gesport wordt moet gemaakt zijn van een materiaal dat in staat is om transpiratievocht af te voeren. Je lichaam blijft dan ondanks transpiratie droog aanvoelen en op de juiste temperatuur. Fitness shirts die gedeeltelijk van elastaan zijn gemaakt, bieden meer bewegingsvrijheid. Heeft het shirt luchtdoorlatende meshvakken, dan biedt het shirt extra ventilatie. Met deze verschillende eigenschappen kan je comfortabel sporten. De shirts zijn er in verschillende kleuren en designs, dus je ziet er ook nog eens heel hip uit.

Wasvoorschriften

Transpiratie trekt snel in je shirt. We raden daarom aan het shirt snel na het sporten te wassen. Was je shirt volgens de wasvoorschriften, deze zijn te vinden op het label aan de binnenkant van het shirt. Gebruik geen wasverzachter, omdat deze de technische weefsels kan beschadigen. Stop het shirt niet in de droger, de elastische vezels kunnen dan beschadigen.

Wil het nare transpiratiegeurtje niet uit je shirt? Gooi je shirt nog niet weg, probeer azijn. Azijn is ontsmettend en neutraliserend. Stop je shirt in een emmer met water en azijn, ongeveer 1/3 fles azijn. Laat het shirt een nachtje intrekken. De volgende dag was je het shirt volgens de wasvoorschriften en weg is de geur!

Tip

Onderschat het belang van een goede sportbeha onder je fitness shirt niet. Een sportbeha biedt extra ondersteuning en voorkomt hangende borsten.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.