Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Boxer voor dames

Tijdens het hardlopen, naast de sportbeha, ook de sportboxer lastig. De boxershort moet goed aansluiten, mag niet te strak zitten en mag zeker niet verschuiven. Eigenlijk moet je nauwelijks doorhebben dat je een boxer draagt. Lees meer...

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Voorwaarden sportboxer

Sportondergoed, waaronder een boxer, draag je direct op je huid en daarom is het belangrijk dat het ondergoed aansluitend zit. Ook onder een hardlooptight moet de boxer comfortabel zitten. Vaak zijn de boxers naadloos, zodat je geen randen door je hardloopbroek heen ziet. Daarnaast zitten naadloze boxers erg comfortabel, er kan geen wrijving of irritatie ontstaan door naden.

De sportboxers in ons assortiment hebben ook een thermofunctie. Dit houdt in dat de boxers je lichaamstemperatuur op peil houden. De boxers worden gemaakt van materiaal dat ademt en transpiratievocht snel afvoert.

Sommige merken voegen bepaalde eigenschappen toe aan de sportboxer door middel van een speciale techniek. Het merk Craft past bijvoorbeeld de CoolMax technologie toe, de boxer heeft hierdoor een verkoelende werking. De Effect by Odlo technologie van Odlo zorgt dat nare geurtjes worden afgeremd.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.