Espadrilles voor dames

Espadrilles zijn dé ideale zomerschoen! De meeste espadrilles hebben een bovenwerk van canvas, waardoor de schoenen luchtig zijn. Daarnaast geeft de zool, die veelal gemaakt is van touw en/of rubber, de schoen een zomerse boost. En of je nu een korte broek, een lange broek of een jurkje draagt, espadrilles kun je heel eenvoudig combineren!

Lees meer...
Toon meer
Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Espadrilles

Espadrilles voor dames zijn luchtige zomerschoenen die gekenmerkt worden door hun mooie bovenwerk van canvas en hun zomerse zolen van touw en/of rubber. De ‘espadrilles’ danken hun naam aan het woord ‘esparto’, wat een sterke grassoort is die veelvuldig gebruikt werd als zool van de originele espadrilles. De espadrilles zijn ooit voor het eerst ontworpen in de Pyreneeën, waar de schoenen vooral gedragen werden door boeren. Inmiddels zijn er heel veel verschillende soorten espadrilles ontworpen en worden ze zowel door mannen als door vrouwen gedragen!

Instappers

Espadrilles voor dames bieden een ideale combinatie tussen stijl en comfort! De espadrilles lopen dus niet alleen heel lekker, ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Wat ook heel fijn is aan de espadrilles is dat je ze heel eenvoudig kunt combineren met veel verschillende kledingsoorten, de espadrilles geven jouw outfit direct een zomerse boost! Inmiddels zijn de espadrilles in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een paar espadrilles te vinden is dat bij jouw stijl past en dat matcht bij jouw accessoires.