Dames schaatsen

Ben jij wekelijks op de ijsbaan te vinden? Of wacht je nog steeds tot er weer een keertje natuurijs komt? Je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn en dan mag een paar goede schaatsen natuurlijk niet ontbreken! Maar hoe weet je welke schaatsen je moet kopen? Wij adviseren je graag!

Lees meer...

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Noren voor dames

Noren zijn perfect om langere afstanden mee te rijden en zijn dan ook zeer populair bij veel schaatssters. Noren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, één van die soorten is de combi Noor. De combi Noor heeft een harde, hoge schoen en biedt daardoor veel ondersteuning rond de enkels. Een ander soort Noren is de lage Noor, deze schaats heeft een lederen schoen en kan zich daardoor perfect naar de voet vormen!

IJshockeyschaatsen en kunstschaatsen voor dames

Heb je nog niet zoveel meters gemaakt op het ijs? Dan kun je wellicht beter kiezen voor ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen! Deze schaatsen hebben korte ijzers, waardoor ze heel wendbaar zijn. Daarnaast bieden de stevige schoenen veel stabiliteit. Ga je je een lange tocht schaatsen? Dan zijn deze schaatsen minder geschikt…

Glij-ijzers voor dames

Zou niet iedereen stiekem op glij-ijzers willen schaatsen? In de glij-ijzers kun je lekker je eigen schoenen dragen, ze zijn heel gemakkelijk mee te nemen en je kunt ze snel aan en uit trekken door de handige banden! Doordat je je eigen schoenen aan kunt houden in deze schaatsen, zijn ze dus ook ideaal voor meiden die nog in de groei zijn!