Inline skates voor dames

Ben je op zoek naar een leuke work-out voor in de zomer? Ga dan eens skaten! Vaak worden inline skates gebruikt om te fitnessskaten, waardoor je plezier en sport zeer gemakkelijk kunt combineren. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een paar inline skates?

Lees meer...

Producten 1-24 van 140

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 140

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Skeelers of inline skates?

De namen skeelers en inline skates worden nogal eens door elkaar gebruikt, terwijl het toch echt twee verschillende soorten skates zijn! Skeelers zijn namelijk bedoeld voor de echte langeafstandsrijders of wedstrijdrijders, terwijl inline skates vooral voor recreatieve doeleinden gebruikt worden. Daarnaast hebben skeelers vaak vijf wielen, terwijl inline skates er meestal drie of vier hebben. Ook het remmen met inline skates gaat een stukje makkelijker dan bij skeelers, inline skates zijn vaak namelijk voorzien van een remblokje aan de achterkant van de rechterskate! De inline skates hebben meestal ook een hogere schoen, waardoor deze meer stabiliteit en ondersteuning rondom de enkel bieden.

Fitness skaten

Wil jij graag aan de slag met je conditie en je lichaam, maar heb je geen zin om wekelijks in die warme sportschool te staan? Dan is fitnessskaten echt iets voor jou! Om te gaan fitnessskaten heb je alleen een paar inline skates en bescherming nodig, je bent dus binnen no-time klaar om de straat op te gaan. Tijdens het fitnessskaten ben je zowel bezig met conditie opbouwen als aan je figuur werken! Daarnaast kun je tijdens het fitnessskaten heel gemakkelijk het nuttige met het aangename combineren, het is namelijk een hele fijne combinatie van plezier en sport tegelijk!

Ondertussen op het blog:
- Het verschil tussen skates met drie of vier wielen
- Het verschil tussen skeelers en skates!
- Fitness skaten: een fijne zomer work-out!