Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Boxers voor dames

Naast een sportbeha is het ook fijn om een sportboxer te dragen tijdens het voetballen. Een sportboxer is zo gemaakt dat je deze bijna niet voelt tijdens het sporten. Waar je allemaal op moet letten? Lees meer...

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voordelen sportboxer

Een sportboxer is gemaakt van materiaal dat transpiratievocht goed en snel kan afvoeren. Daarnaast zijn de boxers vaak naadloos of hebben ze platte naden, wat het draagcomfort verhoogt. Bijkomend voordeel is dat de boxer dan niet te zien is onder je voetbalbroek. Sommige sportboxers hebben een thermofunctie, waardoor deze je lichaamstemperatuur kan reguleren. De boxers zitten aansluitend om je lichaam. De boxer mag niet te strak of te wijd zitten. Te strak zorgt voor knelling en te wijd kan schuren en irritatie veroorzaken.

Sommige merken voegen eigenschappen aan de sportboxer toe door middel van een speciale technologie. Zo zorgt de Effect by Odlo technologie ervoor dat nare geurtjes worden afgeremd. Craft past de CoolMax technologie toe, waardoor de boxer een verkoelende werking heeft.

Tip

Was je sportboxer volgens de wasvoorschriften. Deze zijn te vinden op het label aan de binnenkant van de boxer. Doe je dit niet, dan kunnen de belangrijke eigenschappen van de boxer verloren gaan.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.