Yoga tops dames

Yoga kleding, het is de bedoeling dat je bijna niet doorhebt dat je het draagt zodat je je volledig kunt focussen op de yoga oefeningen. Yoga tops zijn er in strakke en wijdere varianten, lange en korte mouwen.. Maar waar moet je verder allemaal op letten? Lees meer...

Producten 1-24 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel

Yoga tops zijn vrijwel altijd gemaakt van biologische materialen. De materialen die gebruikt worden zijn licht, zacht en zorgen dat de kleding ademend is. De yoga tops zijn zo fijn om te dragen dat je menig yogi ook in het dagelijks leven kan betrappen in deze kleding!

Yoga kleding is ontworpen om goed op z’n plek te blijven zitten zodat jij ongestoord alle asana’s kan uitvoeren. Yoga kleding heeft zo min mogelijk naden, ritsen, koordjes en andere details die mogelijk irritaties kunnen veroorzaken of jou op een andere manier kunnen afleiden. Want hoe kun je nu rustig de padmasana uitvoeren als er een merkje in je nek zit te kriebelen?

Bewegingsvrijheid

De yogakleding moet voldoende bewegingsvrijheid bieden, hierbij heb je twee keuzes: ruim zittende kleding of strakke, elastische kleding. Het voordeel van elastische kleding is dat het goed op zijn plek blijft zitten. Als je de dolfijn uitvoert, wil je natuurlijk niet dat je shirt over je hoofd valt!

Koop je yoga top in de juiste maat, niet te strak en niet te wijd. Het is de bedoeling dat je je buikademhaling goed onder controle kunt houden, dit gaat natuurlijk niet als je shirt te strak om je middel zit! In de bijpassende maattabellen kun je kijken welke maat jij nodig hebt.

Tips

Draag geen sokken of schoenen tijdens de yoga, dit vermindert je grip op de yogamat en kan onveilige situaties veroorzaken!

Na de yoga kun je weer snel afkoelen. Neem daarom een vest of trui mee die je zowel voor- als na de yoga kunt aantrekken om op temperatuur te blijven.