“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Vacature delen:

  • DIGITAL MARKETING SPECIALIST
  • PERFORMANCE MARKETING
  • FULLTIME (MIN. 32 UUR)

Wie van athleisure en streetwear houdt, houdt van Plutosport. De afgelopen tien jaar groeiden we uit tot het grootste e-commercebedrijf in de categorie. Als Digital Marketing Specialist help je ons dat succes verder uit te bouwen.

DE DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Als Digital Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor alle lower funnel paid campagnes van Plutosport. Als geen ander weet je onze investeringen in paid marketing door te vertalen naar de hoogst mogelijke ROI. En je weet: hoe hoger je ROI, des te hoger je budget.

Je focus ligt vooral op Search Engine Advertising (SEA) en smart shopping. De data op het gebied van marge, rotatie, conversie en voorraad vertellen je alles wat je moet weten om de juiste strategie uit te zetten, met als resultaat: maximale exposure en dito conversie. Dit doe je door efficiënt en effectief te sturen op Return on Advertising Spend (ROAS), op basis van een smart bidding strategy. Ook zet je verschillende tools in om onze ranking in Google te optimaliseren. Denk aan accountstructuur, ads en feed optimalisatie.

Om je doelen te bereiken heb je beschikking tot de beste agencies en tools die je nodig hebt, evenals tot ons eigen IT Development Team. Zelf maak je deel uit van het Performance Team, waar je je in goed gezelschap bevindt van specialisten op het gebied van SEO, CRM en marketplace marketing en een dataspecialist.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt minimaal drie jaar ervaring in paid search. In die jaren heb je mooie, tastbare resultaten neergezet en de ROI van eerdere werkgever(s) flink weten te stuwen. Tagging kent voor jou geen geheimen, cookies evenmin. Je bent proactief, datagedreven en hebt een uitgesproken can-do mentaliteit. 

Je gedijt goed in een ondernemende, informele scale-up waarin het zowel het ambitieniveau als het tempo hoog ligt. Heb je een goed idee? Breng het ter sprake, onderbouw het met overtuigende, datagedreven argumenten en dan kun je het snel in de praktijk brengen. Bij ons zijn lijnen écht kort: je zit altijd aan tafel bij de decision-makers, die stuk voor stuk van snel schakelen houden. Weten dat je écht impact kunt maken, is een van je belangrijkste drijfveren. En nieuwe dingen leren, want binnen Plutosport is persoonlijke ontwikkeling een groot goed waar we dagelijks mee bezig zijn.

IN HET KORT

Functienaam: Digital Marketing Specialist

Opleiding: HBO+, bij voorkeur bedrijfskunde of een technische studie

Ervaring: Minimaal 3 jaar in paid search

Belangrijke aandachtspunten: SEA, smart shopping, advertisement

WERKEN IN TEAM PLUTO

Marktconform salaris in lijn met je ervaring

30 Vakantiedagen

Pensioenbijdrage

Laptop & mobiele telefoon

Reiskostenvergoeding

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR WERKENBIJ@PLUTOSPORT.COM

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL