Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Bamboe

Bamboe is niet alleen als grondstof heel duurzaam, ook als kleding is het zeer milieuvriendelijk! Lees meer...

21 Artikel(en)

21 Artikel(en)

Bamboe als grondstof

Een bamboeplant heeft maar heel weinig water nodig om te groeien, daarnaast kan bamboe ook enorm snel groeien! De meeste bamboeplanten groeien ongeveer 5 tot 20 cm per dag, zo heb je dus binnen no-time voldoende bamboe voor een heel shirt. Daarnaast wordt de bamboeplant niet bewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, wat bamboe als grondstof nóg duurzamer maakt!

Kleding van bamboe

Kleding die gemaakt is van bamboe is lekker zacht en glad, door deze fijne eigenschappen zal de stof niet snel gaan irriteren op de huid! Bamboe is een ideale stof voor sportkleding, het zorgt er namelijk voor dat het zweet niet op het lichaam blijft plakken. Kleding van bamboe kun je op een zeer lage temperatuur wassen, wat natuurlijk ook lekker duurzaam is! Bamboe textiel behoudt zijn mooie pasvorm en verliest niet snel zijn kleur. Kortom: een hele fijne stof voor (sport)kleding!