EA7 trainingspakken versus Lacoste trainingspakken

Als de dagen weer korter en kouder worden, is dé tijd aangebroken om jezelf weer lekker warm aan te kleden! Een trainingspak zorgt er niet alleen voor dat je niet snel af zult koelen, maar zit vaak ook nog eens heel erg comfortabel. Kies jij voor een EA7 trainingspak of ga jij toch voor een trainingspak van Lacoste?

Wat is EA7?

Het merk EA7 maakt deel uit van het bekende modehuis Armani, dat vooral bekend staat om hun stijlvolle en kwalitatieve kleding! Alle kleding van EA7 heeft natuurlijk eveneens een stijlvolle uitstraling en is uiteraard alleen gemaakt van de beste materialen, maar dan in een wat sportiever jasje dan je van Armani gewend bent. EA7 is steeds op zoek naar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en technologie, het zal je dan ook niet verbazen dat ze hele fijne trainingspakken en jassen in hun collectie hebben! Met het merk EA7 wil Armani zich richten op de jongere generaties die comfort en fashion hoog in het vaandel hebben staan.

EA7 trainingspakken

Vrijwel de gehele collectie van EA7 is gericht op sport en vrije tijd, een comfortabel trainingspak sluit daar dan ook uitstekend bij aan! De trainingspakken van EA7 hebben een sportieve look en uiteraard hebben ze de kwaliteit die je van kleding van Armani mag verwachten. De trainingspakken worden vooral gekenmerkt door hun basic uitstraling en het gebruik van kleuren zoals zwart, grijs, (donker)blauw en (donker)groen. Deze donkere kleuren zorgen ervoor dat je het trainingspak heel eenvoudig kunt matchen met (bijna) ieder willekeurig shirt uit je garderobe en (bijna) ieder willekeurig paar sneakers uit je schoenenkast!

Wat is Lacoste?

Het legendarische merk Lacoste is opgericht door tennisser René Lacoste, nadat hij zijn tenniscarrière beëindigd had. Zijn fanatieke tennisspel en vasthoudendheid leverde hem zijn bijnaam ‘Le Crocodile’ op en dat verklaart natuurlijk gelijk het iconische logo van Lacoste! Door het combineren van twee passies, namelijk mode en sport, wist René Lacoste binnen no-time de mooiste producten op de markt te brengen. De items van Lacoste kenmerken zich door hun elegantie, innovatie en authenticiteit.

Lacoste trainingspakken

Eén van de populairste items uit de collectie van Lacoste is toch wel het originele Lacoste trainingspak! En dat is natuurlijk niet zo gek, aangezien de trainingspakken zich het beste laten omschrijven als dé ideale combinatie tussen comfort en fashion. Daarnaast zijn de trainingspakken van Lacoste heel veelzijdig, ze zijn bijvoorbeeld heel geschikt om te dragen tijdens het sporten, maar ze zijn ook heerlijk om te dragen tijdens een dagje Netflix & chill. De trainingspakken zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een geschikt trainingspak voor jou te vinden is!

EA7 versus Lacoste

Zowel EA7 als Lacoste heeft een passie voor sport en beide merken hebben dan ook prachtige trainingspakken in hun collectie! Ben jij op zoek naar een basic trainingspak zonder al te veel opvallende details, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de trainingspakken van EA7. Kies jij liever voor een elegant en kleurrijk trainingspak? Dan is Lacoste jouw merk! Beide merken leveren trainingspakken van goede kwaliteit waar je vele jaren plezier van kunt hebben, de grootste verschillen zitten ‘m dan ook vooral in de uitstraling van de pakken.