De eerste indruk telt!

Eén ding waar je nooit een tweede kans voor krijgt is het achterlaten van een eerste indruk. Belangrijk dus dat je dátgene uitstraalt waar jij als bedrijf of vereniging voor staat. De eerste indruk telt! Of je nu met jouw school deelneemt aan een sporttoernooi of tijdens een evenement vrijwilligers wilt aankleden, wij helpen je graag! Verschillende doelgroepen hebben wij al geholpen met kwalitatief goed bedrukte artikelen. Benieuwd of we ook wat voor jou kunnen betekenen?

Bedrijven

Bedrijfskleding is hét visitekaartje van jouw bedrijf. De kleding straalt professionaliteit uit en jouw personeel ziet er allemaal hetzelfde uit, wat herkenbaarheid creëert. Door ons uitgebreide assortiment en goede voorraden is er veel mogelijk en kun je zowel sportieve- als casual kleding laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan (zakelijke) bedrijfskleding voor op de werkvloer, maar ook buiten werk om als je je personeel wilt trakteren op een mooie sporttas of warme sweater met bedrijfslogo.

Wist je dat alle artikelen in-house op onze locatie in Ter Aar worden bedrukt? Hierdoor kunnen we jouw artikelen nóg sneller leveren!

Scholen

Als school zijnde wil je tijdens een schoolreisje, evenement of sporttoernooi eenheid uitstralen, zodat iedereen de school uit duizenden herkent. En aangezien leerlingen er in verschillende soorten en maten zijn, groot klein, jong en oud, helpen wij graag met het kiezen van de juiste kleding, zodat er voor iedere leerling een passende optie bij zit. De merken die wij voor jou selecteren zijn ook altijd goed op voorraad en blijvend in de collectie, zodat je - indien nodig -  ook dezelfde kleding op een later moment kunt bijbestellen!

Sportbedrijven

Sportkleding bedrukken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als voetbalschool, sportacademie of personal trainer wil je professionaliteit uitstralen en door professionele bedrijfskleding zet je jezelf meteen goed op de kaart. Samen met jouw vaste contactpersoon kies je de juiste artikelen, maak je vaste prijsafspraken en richt je, indien gewenst, een persoonlijke webshop in. In deze webshop kunnen jouw trainers of leden zelf gemakkelijk hun sportuitrusting bestellen.

Verenigingen

Wil je graag jouw hele vereniging aankleden in comfortabele sportkleding voor tijdens de wedstrijd of op het trainingsveld? Wij denken graag met je mee! Door ons uitgebreide assortiment kun je bij ons terecht voor iedere sport die wordt beoefend bij jouw club. We kunnen een persoonlijke clubwebshop voor je samenstellen, zodat leden zelf kunnen bestellen. Daarnaast bieden wij een interessant verdienmodel waarbij er per bestelling een bedrag wordt opgespaard voor jouw club. Volledige ontzorging en tóch verdiensten voor de club, wat wil je nog meer?  

Wist je dat we ook unieke designs voor je kunnen maken? Mocht er een bepaalde gelegenheid zijn waarin je nét een ander logo op de kleding wilt hebben!

Evenementen

Ga je een evenement organiseren? Dan wil je natuurlijk dat jouw personeel, vrijwilligers en eventuele deelnemers er professioneel bij lopen. Daarnaast moeten bezoekers weten aan wie ze hun vragen kunnen stellen of waar ze moeten zijn voor een drankje. Opvallen en herkenning zijn dus belangrijk en daar is bedrukte kleding de perfecte oplossing voor! Bekijk hier (link) de mogelijkheden.

Door middel van een leuke giveaway of promotionele verkoop kun je zorgen dat bezoekers/ deelnemers nog vaak aan het evenement worden herinnerd. Daarnaast is het de ultieme manier om zichtbaarheid te creëren voor je sponsoren. T-shirts, sokken, zweetbandjes of tasjes!