BEDRUKKING
VOOR EVENEMENTEN

Als teamwork ergens belangrijk is, dan is het wel bij evenementen. Enthousiaste deelnemers, medewerkers en vrijwilligers maken je event. Wij steken jouw crew niet alleen in matchende eventkleding, maar verzorgen de gehele merchandise. Daarmee creëer je herkenbaarheid, een gevoel van trots en zorg je voor betrokkenheid. Klaar voor een memorabel evenement?

Inhouse bedrukking
A-merken
Persoonlijke service
Snelle levering

BEDRUKKING
VOOR

Crew

Jouw crew is onmisbaar. Voor je evenement én voor je bezoekers of deelnemers. Zorg dat niemand meer om je heen kan met unieke eventoutfits. Met onze grote collectie shirts, veiligheidsvesten en petten - met of zonder bedrukking - kleed je de hele crew in stijl. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar geeft jouw evenement ook een feestelijke touch!

Deelnemers

Wat is een sportevenement zonder deelnemers? Juist! Motiveer de deelnemers van jouw sportevenement nog eens extra met unieke winnaarsoutfits. Van luchtige sportshirts tot gekleurde hesjes, wij hebben alles in huis om de prestaties van je deelnemers extra te boosten. Onze collecties sluiten altijd perfect aan bij jouw evenement. Klaar voor de start?

Merchandise

Next level event? Let’s do it! Laat een onvergetelijke indruk achter met eigen merchandise. De ultieme giveaway voor je medewerkers en een fijn extraatje via promotionele verkoop. Van sokken en zweetbandje tot handdoeken en caps, wij zorgen ervoor dat jouw evenement de boeken in gaat. Makkelijk te bestellen via je eigen, exclusieve eventshop.

Deze evenementen gingen je al voor

"Door het goed meedenken en de super service loopt ons team er inmiddels tiptop bij. De bedrukking is van zeer goede kwaliteit op de verschillende stoffen, ook na veel wassen en zelfs de droger. Aanrader als je voor je team of klanten merchandise nodig hebt."

Jaap - Leef & Beweeg

DE BESTE
CASES

Benieuwd wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Deze organisaties scoren al met hun eventgear.

INHOUSE
BEDRUKKING

Binnen een paar dag jouw eventgear in huis? Het kan! Dankzij onze grote voorraden, nauwe samenwerking met onze leveranciers en onze bedrukkingsservice onder eigen dak, kunnen we razendsnel schakelen. Zijn je wensen bij ons bekend? Dan zijn jouw deelnemers, medewerkers en vrijwilligers volgende week al klaar om geschiedenis te schrijven!

VOORSTEL
OP MAAT

Of je nou een voetbalkamp voor 80 kinderen organiseert, je 144-koppige crew in herkenbare shirts wil steken of 30 hesjes voor de verkeersregelaars van je hardloopwedstrijd nodig hebt, wij regelen het. Op basis van jouw wensen, bieden we een passend voorstel met alle ins en outs. Nog even sparren samen? Geen probleem!

EXCLUSIEVE
EVENT SHOP

Liever het hele proces uit handen geven? Met een exclusieve eventshop kunnen jouw deelnemers en medewerkers hun eigen items bestellen en thuis laten zorgen. Zodra we de collectie hebben samengesteld, nemen wij het hele logistieke proces over. Extra fijn: als echte teamplayers bieden we ook nog een interessant verdienmodel. Zo kun je nóg meer uit je event halen!

PROCES
STAPPEN

01

Kleding
uitzoeken

Het leukste werk kan beginnen: je eventuitrusting samenstellen! Wedstrijdshirts, handdoeken, sokken, caps, veiligheidshesjes - je kunt ons volledige aanbod personaliseren. Overweldigd door de mogelijkheden? Geen zorgen. We adviseren je graag.

02

Offerte
aanvragen

Om een offerte op te stellen, hebben we je gegevens, de aantallen, maten, kleur en bedrukkingswensen nodig. Hulp nodig? Wij zijn er voor je. Zodra de offerte akkoord is, sturen we je een factuur. Is de betaling rond, dan gaan wij meteen aan de slag.

03

Inhouse
drukken

LoOp basis van jouw wensen, bestellen wij de juiste transfers waarmee we jouw uitrusting bedrukken. Onze specialisten zorgen ervoor dat ieder item de juiste zorg en aandacht krijgt Vervolgen bedrukken we elk item handmatig. Gegarandeerd de beste kwaliteit.

04

Producten
verstuurd!

We controleren ieder item om eventuele foutjes te onderscheppen. Alles akkoord? Dan pakken we je uitrusting met zorg in en wordt het verzonden. Nu kan het aftellen beginnen. Nog héél even en je evenement is helemaal klaar voor de grote dag.

Onze merken

Veelgestelde vragen

Kan ik pasmaten ontvangen?

Bestel eenvoudig en snel je pasmaten op Plutosport.nl! Na het passen kun je alle producten weer retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) weer teruggestort op je rekening.

Wat is de levertijd?

Zodra de digitale drukproef is goedgekeurd is de gemiddelde levertijd maximaal 12 werkdagen. Bestellingen uit gepersonaliseerde shops worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Spoed? vraag naar de mogelijkheden via sale@plutosport.com.

Wat is de kleinste maat?

Dit is per merk en productgroep verschillend. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via sale@plutosport.com en wij denken met je mee.

Kan ik ook voor één team bestellen?

Uiteraard, neem contact met ons via sale@plutosport.com en laat ons weten hoeveel tenues je nodig hebt. Wij regelen de rest, zoals beste voorraad, beste merken etc.

Zonder bedrukking? Plaats je bestelling in de normale en je hebt deze morgen al in huis!

DIRECT
CONTACT

Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78

BENIEUWD NAAR
DE MOGELIJKHEDEN?

LIEVER
BELLEN?

Naam Achternaam

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur op +0172 820 420.