“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

FLEXWERKER BEDRUKKINGSSERVICE

Vacature delen:

  • FLEXWERKER BEDRUKKINGSSERVICE
  • BEDRUKKING
  • FLEXIBEL

In onze webshop vind je meer dan 23.000 artikelen van topmerken binnen verschillende sporten. Naast onze webshop bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun artikelen te laten bedrukken, met hun eigen (bedrijfs-)logo of andere wensen:  Bijvoorbeeld een logo op de borst, een nummer op je short of een naam op de rug van je trainingsjack.

DE FLEXWERKER BEDRUKKINGSSERVICE

Zodra een klant artikelen heeft besteld die bedrukt moeten worden, komt het Bedrukkingsteam in actie. De offerte wordt opgemaakt en samen met de klant wordt het ontwerp uitgewerkt. Om de producten te kunnen bedrukken, worden transfers besteld, voorbereid en uiteindelijk op  de artikelen gedrukt.

Ter ondersteuning van het bedrukkingsteam zijn wij op zoek naar extra medewerkers, die de transfers kunnen voorbereiden: het op maat knippen of uitpellen van de logo’s en klaar maken van de orders, zodat de bedrukking zonder onderbreking door kan, wordt jouw belangrijkste taak. Daarnaast zul je waar nodig bijspringen met andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld orders verzendklaar maken, voorraadcontrole en dergelijke.

In eerste instantie zoeken we mensen die enkele uren per dag beschikbaar zijn, voor meerdere dagen per week. Dit alles in overleg, en op termijn uit te bereiden.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt een flexibele instelling en bent ook flexibel inzetbaar. De functie is namelijk ideaal om bijvoorbeeld naast school of andere werkzaamheden te doen. Je bent nauwkeurig en kan zowel goed zelfstandig of in teamverband werken. Je beheerst de Nederlandse taal.

WERKEN IN TEAM PLUTO

Werkplek in een leuk en gevarieerd team

Mogelijk op termijn doorgroeien

Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR WERKENBIJ@PLUTOSPORT.COM

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL