Foute kersttruiendag

Jaja, woensdag 14 december 2022 is het weer tijd voor één van de leukste dagen van het jaar: Foute Kersttruiendag! Deze dag mag je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Wat is Foute Kersttruiendag?

Het idee voor deze heerlijke dag komt bij Save The Children vandaan, deze stichting bedacht deze dag om extra aandacht te vragen voor kinderen die de kou niet kunnen ontvluchten. In landen als Jordanië, Libanon en Afghanistan lopen kinderen vaak het hele jaar door in zomerkleding en dat kán natuurlijk niet! Met Foute Kersttruiendag wil Save The Children bedrijven, families en vriendengroepen uitdagen om op een originele manier geld in te zamelen om de slechte leefomstandigheden in oorlogsgebieden te verbeteren.

Wat kun jij doen?

Organiseer de Foute Kersttruiendag bij jou op het werk, op de kerstborrel of geef een feestje ter ere van deze heugelijke dag! Door Foute Kersttruiendag te blijven vieren, komt er steeds meer aandacht voor de werkzaamheden van Save The Children en kan er natuurlijk steeds meer geld opgehaald worden!

Hoe steel jij de show op Foute Kersttruiendag?

Door natuurlijk mee te doen en een foute kersttrui aan te trekken! Op de werkvloer is het vaak ook een vaste prik op de agenda om je meest foute kersttrui aan te trekken. Heb je geen foute kersttrui in je kast? Geen zorgen, daar hebben wij een oplossing voor. Onderstaande truien zijn dan misschien niet extreem fout, maar wel kerstproof!

Kerstman

Deze gezellige man is altijd in voor een feestje! De kerstman is te herkennen aan zijn buikje en de vrolijke lach op z’n gezicht! Net als de kerstman sta jij ook altijd voor iedereen klaar en ben je nooit chagrijnig.

Een bijkomend voordeel van het type kerstman: als je een scheerbeurt over hebt geslagen is dat helemaal niet erg. Die baard hoort er natuurlijk gewoon bij en geeft extra dimensie aan jouw outfit!

Sneeuwpop

Blijf jij altijd als laatste over op een feestje? Logisch! Als een sneeuwpop eenmaal ergens staat, is hij moeilijk weer weg te krijgen! Sneeuwpoppen bezorgen iedereen een lach op hun gezicht en dat is exact wat jij ook doet! Jij bezorgt de mensen in jouw omgeving een lach op hun gezicht. Naast dat jij verschrikkelijk cool bent, is het ook heel belangrijk om je hoofd koel te houden… Anders smelt je!

Rendier

Ben jij ook altijd blij als die warme zomer weer voorbij is en Koning Winter voor de deur staat? Jij houdt van de knusse decembermaand en zit het liefst iedere avond, onder het genot van een kop warme chocomel, spelletjes te spelen met de leukste mensen om je heen! Het rendier is namelijk een kuddedier, hij omringt zich graag met gezellige vrienden en de liefste familieleden!

Pinguïn

Pinguïns zijn zeer romantisch! Als twee pinguïns eenmaal voor elkaar gekozen hebben, laten ze elkaar niet meer gaan. Het geheim van hun succesvolle relaties? Blijven praten met elkaar! Pinguïns zijn namelijk een ster in communiceren en evalueren. Ben jij ook zo’n romantisch en oplossingsgericht diertje? Dan is deze kersttrui echt iets voor jou!