De fysieke voordelen van Skechers 

Wie aan Skechers denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan de comfortabele schoenen met speciale zolen die heerlijk lopen. Nog niet bekend met dé comfortabele en kwalitatief goede schoenen? Na het lezen van deze blog weet jij alle fysieke voordelen en bijbehorende modellen die goed voor je voeten zijn.

De fysieke voordelen van SkechersDe fysieke voordelen van Skechers

Dé bekende Memory Foam van Skechers

Dé echte kenners weten als geen ander wat de fysieke voordelen zijn van het dragen van Skechers. Onder andere maakt de Memory Foam daar onderdeel van uit, dit is de binnenzool. De Memory Foam vormt zich helemaal naar jouw voeten en voelt ook nog eens zacht aan. Er zijn binnen Skechers twee verschillende soorten Memory Foams: de Gel Infused en het Air-Cooled model. Beide hebben unieke eigenschappen, zo zijn de Gel Infused modellen ventilerend en vocht afdrijvend waardoor ze lekker verkoelend blijven aan je voeten. Ideaal voor op warme zomerdagen! De Air-Cooled modellen hebben een voetbed dat ervoor zorgt dat schokken goed worden opgevangen en ook is dit model ventilerend. Kortom: eigenschappen die ervoor zorgen dat de schoenen echt heerlijk comfortabel zijn!

Comfortabel de dag door!

Skechers draag je bijvoorbeeld naar je werk, op vakantie of tijdens het sporten. Je kunt met de schoenen alle kanten op, welke kant je ook kiest Skechers garandeert veel loopplezier! In de loop der jaren zijn er veel Skechers modellen in het straatbeeld te vinden, deze modellen bevatten allerlei technologieën waardoor de schoenen heerlijk lopen. Maar welke technologieën springen er echt uit?

GO WalkGO Walk

GO Walk

Eindeloos wandelen in het bos of zomers op de boulevard zonder dat je last krijgt van je voeten, dat klinkt toch als muziek in de oren? Met de Skechers GO Walk hoef je je daar geen zorgen om te maken, het lijkt met deze schoenen namelijk net alsof je op wolken loopt. De GO Walk collectie is licht van gewicht en binnen de collectie vind je verschillende modellen zowel voor lange wandelingen, fitness als voor alle daags gebruik. Wil je bijvoorbeeld Skechers die ook nog steeds lekker lopen als je een verre afstand gaat wandelen? Dan zijn de Hyperburst en Arch-Fit vanwege de voldoende steun zeker het proberen waard!

Arch-FitArch-Fit

Arch-Fit

Snel last van pijnlijke voeten na het wandelen? Dan is het Arch-Fit technologie iets voor jou! Het is namelijk ontworpen door podologen en biedt daardoor extra steun aan jouw voeten. Aan de hand van meer dan 20 jaar data en 120.000 voetscans is de binnenzool van de Arch-Fit zo ontwikkelt dat het zich kan vormen naar de onderkant van jouw voeten. Wist je dat de schoenen met de Arch-Fit technologie erg licht van gewicht zijn?

Hyper BurstHyper Burst

Hyper Burst

Wist je dat de Hyper Burst zolen van het lichtste schuim is gemaakt dat Skechers ooit heeft gemaakt? De tussenzool is daarnaast ook anders dan bij de andere technologieën omdat er gebruik wordt gemaakt van pure EVA, waarbij er geen chemicaliën gebruikt worden maar een CO2-bellenstructuur. Dit maakt Hyper Burst ook nog eens erg duurzaam! Ondanks dat de tussenzool dikker wordt neem het gewicht van de schoen niet toe, dat maakt de Hyper Burst écht uniek ten opzichte van andere technologieën.