Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting

Head YouTek Prestige MP Tennis Racket

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Meer Views

Head YouTek Prestige MP Tennis Racket

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Normale prijs: € 249,95

Special Price € 119,95

  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Avondlevering tot 21.00 uur
  • Altijd Topmerken met korting

Head YouTek Prestige MP

Dit Head tennisracket is oa het racket van Tommy Haas. The YouTek Prestige MP is zeer stabiel en geeft veel gevoel. Het dichte 18x20 snaarpatroon geeft nog eens extra controle zonder dat het ten koste gaat van het spin vermogen. Het hoge gewicht en het kleine bladformaat zorgen voor veel power zowel vanaf de achterlijn als aan het net. Het racket is voorzien van de YouTek en d30 technologie. De Head YouTek Prestige MP is geschikt voor de betere wedstrijdspeler.


YouTek: haalt het maximale uit jouw tennisspel! Of je nu aanvallend of contolerend speelt, de YouTek technologie past zich aan én combineert alle speelstijlen om het beste uit jouw tennisspel te halen!

d30: deze technologie geeft de tennissport nieuwe dimensies met unieke mogelijheden voor elk type speler. Onder normale omstandigheden bewegen de moleculen vrij in het materiaal rond waardoor d3o zacht en flexibel aanvoelt. Maar bij de impact van een tennisbal vormen de moleculen een stevig netwerk en wordt het materiaal stijf. Daarnaast geeft het racket ook zeer veel gevoel bij dropshots en slices!

Bladgrootte: 630 cm²
Balans: 310 mm
Lengte: standaard
Gewicht (onbespannen): 320 gram
Snaarpatroon: 18x20
Bespannen: Nee
Type speler: wedstrijdspeler

Het racket wordt EXCLUSIEF bespanning en bijpassende hoes geleverd!

De juiste gripmaat is erg belangrijk bij de keuze van het juiste racket. Deze is als volgt te bepalen. Houdt uw racket vast in de normale 'Eastern Forehand Grip' waarbij het blad volledige verticaal staat. U legt uw duim boven op het handvat. Bij de juiste gripmaat moet u bij deze houding de wijsvinger van uw andere hand in de ruimte kunnen plaatsen tussen uw ringvinger en de palm van de hand waarmee u uw racket vasthoudt. Indien er niet genoeg plaats is betekent dit dat de grip te klein is, indien er ruimte over is dan is de grip te groot.

Grip 1 = 4 1/8 inches = 10,47cm tot 10,79cm
Grip 2 = 4 1/4 inches = 10,80cm tot 11,10cm
Grip 3 = 4 3/8 inches = 11,11cm tot 11,42cm
Grip 4 = 4 1/2 inches = 11,43cm tot 11,74cm
Artikelnummer 230041
Kleur rood - zwart
Merk Head
Producttype Tennisrackets
Sport Tennis
Materiaal

Schrijf je eigen beoordeling

  • Prijs
    Voldoet aan verwachtingen
    Kwaliteit