Sportondergoed heren

Hoewel het misschien niet het eerste is waar je aan denkt, is sportondergoed toch een heel belangrijk onderdeel van jouw hardloopoutfit! Sportondergoed zorgt ervoor dat je veel bewegingsvrijheid hebt en dat je lichaam droog en fris blijft. Daarnaast zit sportondergoed zo comfortabel, dat je (bijna) niet in de gaten hebt dat je het aan hebt! Lees meer...

Producten 1-24 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sportonderbroeken

Op koudere dagen kun je ervoor kiezen om een lange sportonderbroek te dragen, maar in de zomer is het daar natuurlijk vaak te warm voor. Op de warmere dagen is het dan ook aan te raden om een korte sportonderbroek te dragen, vaak heeft de korte sportonderbroek dezelfde lengte als normale boxershorts. Vind je dat iets te kort? Geen probleem, er zijn namelijk ook sportonderbroeken met pijpjes tot de knieën verkrijgbaar. Sportonderbroeken zijn vaak voorzien van platte naden of zijn zelfs helemaal naadloos, hierdoor wordt voorkomen dat er wrijving ontstaat en je irritatieplekken krijgt. Daarnaast moet een sportonderbroek natuurlijk goed aansluiten op het lichaam, het is dus belangrijk dat de onderbroek niet te strak, maar ook zeker niet te los zit! In tegenstelling tot normale onderbroeken worden sportonderbroeken gemaakt van polyester, waardoor zweet direct afgevoerd wordt naar buiten, maar er toch voldoende frisse lucht bij het lichaam kan komen.

Ondershirts

Ook de ondershirts zijn verkrijgbaar in een speciale zomer- en wintervariant, het spreekt natuurlijk voor zich dat de zomervariant korte mouwen heeft en de wintervariant lange mouwen. Evenals de sportonderbroeken beschikken de ondershirts over vochtafdrijvende, sneldrogende en ademende eigenschappen, waardoor het lichaam droog en fris aan blijft voelen! Een ondershirt is tevens de eerste laag van het drielagensysteem dat je toe kan passen tijdens de koudere hardlooprondes! De eerste laag draag je natuurlijk direct op de huid, de tweede laag bestaat uit een functioneel hardloopshirt en draag je over het ondershirt, als laatste laag kun je een hardloopjas dragen. Het drielagensysteem is een manier van kleden waardoor je het niet snel te koud zult krijgen! Krijg je het tijdens het hardlopen een beetje warm? Dan kun je gemakkelijk het hardloopjasje opendoen of zelfs uitdoen.