Club- en landenkleding voor heren

Heb jij een favoriete voetbalclub, voetbalspeler of ben je helemaal gek van een voetballand als Spanje, Portugal of juist Nederland? En zou je graag in hetzelfde tenue lopen als jouw favoriete speler? Dat kan! Trek je de kleding thuis aan of ga je er in sporten? Dat maakt verschil voor de eisen waaraan de kleding moet voldoen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 127

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 127

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis of op het veld

Je kan de kleding van jouw favoriete club of land tijdens verschillende bezigheden dragen. Voor of na een wedstrijd of training, tijdens het voetballen, maar natuurlijk ook gewoon lekker thuis op de bank. Het moment van dragen is van invloed op de eisen van eigenschappen die de kleding moet hebben.

Draag je de club- & landenkleding alleen thuis, dan is het belangrijkste dat de kleding comfortabel zit. Wil je de kleding dragen tijdens je voetbaltraining, dan is comfort uiteraard ook belangrijk. Maar niet alleen comfort is dan van belang, de kleding moet ook in staat zijn om transpiratievocht af te voeren. In dat geval kan je beter voor kleding gaan die van een synthetische stof is gemaakt. Katoen zit namelijk wel erg comfortabel maar neemt vocht op en wordt nat en zwaar als je gaat zweten. Daarnaast droogt dit materiaal een stuk minder snel waardoor je het koud krijgt en snel afkoelt, wat weer slecht is voor je spieren.

Tip

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je club- & landenkleding is het belangrijk deze te wassen volgens de wasvoorschriften. De instructies staan op het label aan de binnenkant van de kleding. Stop de kleding niet in de droger, maar hang deze op een droogrek.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.