Ski fleece voor heren

Actief bezig zijn en gezelligheid staan centraal tijdens de wintersport. Belangrijk is dat je lichaam in beide gevallen op temperatuur blijft. Fleece is een zachte en warme laag. Trek onder je fleece thermokleding aan en over je fleece een skijas en jij bent klaar voor de wintersport!

Lees hier...

Producten 1-24 van 75

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 75

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fleece kleding voor heren

Tijdens de wintersport wil je geen hinder ondervinden van kou. Fleece kleding voor heren is warm en zacht en is een perfect om te dragen als tussenlaag, ook wel de tweede laag genoemd volgens het 3-lagensysteem. Door je te kleden volgens dit systeem ben je voorbereid op alle weersomstandigheden en blijf je in al deze omstandigheden warm. Thermokleding wordt als eerste laag gedragen. Thermokleding voert transpiratievocht af en houdt je lichaam droog. De skijas is de derde, buitenste laag en beschermt je tegen sneeuw, regen en wind. De tweede laag heeft een isolerende functie. Fleece is zo’n isolerend kledingstuk. Voordelen van fleece zijn dat het nauwelijks water opneemt, het zakt niet uit, het is licht van gewicht, voert zweet af en droogt snel. De luchtlaag tussen de thermokleding en de fleece werkt isolerend, waardoor warmte wordt vastgehouden.

Is fleece warm?

De fleece artikelen in het assortiment verschillen van dikte. Daarnaast bevatten sommige fleeces stretch, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Fleece moet aansluitend zitten. Elastiek rond de nek, manchetten en taille voorkomt dat er koude lucht via deze punten naar binnen kan komen. Er zijn ook fleeces met een capuchon. Via je hoofd verlies je veel warmte en door een capuchon te dragen neemt deze hoeveelheid flink af. Er zijn fleeces met een doorlopende rits of met een korte rits. Verder kun je letten op het aantal zakken van de fleece. Of de fleece die jij bekijkt voorzien is van deze eigenschappen kun je terugvinden in de desbetreffende productomschrijving.

Tip

Het is belangrijk de fleece te wassen volgens de wasvoorschriften, zodat belangrijke eigenschappen niet verloren gaan. Fleece is ook geschikt te dragen op frisse najaarsdagen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.