“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

HR BUSINESS SUPPORT

Vacature delen:

  • HR BUSINESS SUPPORT
  • HR
  • FULLTIME (MIN. 32 UUR)

Achter elke succesvolle organisatie staat een succesvolle HR Business Support. Een alwetende spin-in-het-web met kennis van HR en office management, en die op beide vlakken het verschil wil maken. Iemand die moeiteloos veertig ballen in de lucht houdt, en daar ook nog bij kan lachen.

DE HR BUSINESS SUPPORT

HR is de lijm die organisaties bijeenhoudt én in staat stelt effectief verder te groeien. Met onze razendsnelle groei, hebben we meer ondersteuning op het gebied van HR nodig. Dat is waar jij in het verhaal komt. Als HR Business Support ondersteun je de CFO en de CEO in het vormgeven en uitvoeren van het personeelsbeleid, waarbij je moet denken aan zaken als debiteurenadministratie en contractmanagement. Je werkt gestructureerd, houdt altijd het overzicht, en kijkt altijd waar ruimte ligt voor verbetering. Ook voor het organiseren van vergaderingen en andere events (intern en extern) draai jij je hand niet om. Is er iemand jarig of komt een collega terug van verlof? Dat hoeft niemand je te vertellen, dat had je al lang in de agenda gezien. Natuurlijk staat er die dag een bloemetje op het bureau. Je weet als geen ander waar collega’s behoefte aan hebben en waar ze blij van worden. Jouw aandacht en attenties zorgen ervoor dat iedereen met glimlach het kantoor in- en uitloopt.

Dat geldt ook voor klanten en leveranciers die ons kantoor bezoeken. Want hoewel de focus van je rol op het HR-vlak ligt, is office management ook een belangrijk onderdeel ervan. Als visitekaartje van het bedrijf zorg jij ervoor dat elk bezoek uiterst plezierig en soepel verloopt. Dat betekent: een gereserveerde parkeerplaats, een gastvrij ontvangst, koffie die klaarstaat – ach, we hoeven het je niet eens te vertellen.

DE IDEALE KANDIDAAT

Organisatietalent zit in je DNA. Als jij iets regelt, verloopt het altijd vlekkeloos. Niet alleen doordat je zaken nou eenmaal grondig en uiterst nauwkeurig aanpakt, maar ook omdat je dingen altijd nog even checkt – en dubbelcheckt. Je weet wat er speelt in de organisatie, en hebt oog voor detail én voor het bredere plaatje. Heb je ideeën om zaken te verbeteren? Geweldig, houd ze vooral niet voor je, maar vertel het ons. Dat initiatiefrijke, energieke en proactieve karakter maakt je niet alleen heel goed in wat je doet, maar zorgt er ook voor dat je elke dag het verschil maakt voor het bedrijf, je collega’s en onze klanten.

IN HET KORT

Functienaam: HR Business Support

Opleiding: MBO+

Ervaring: Minimaal 3 jaar

WERKEN IN TEAM PLUTO

Marktconform salaris in lijn met je ervaring

30 Vakantiedagen

Pensioenbijdrage

Laptop & mobiele telefoon

Reiskostenvergoeding

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR [email protected]

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL