Kinderen fietsen

Kinderen vinden het heerlijk om een stukje te fietsen! Het helpt tegen de verveling en het brengt een lach op hun gezicht, daarnaast is fietsen natuurlijk ook nog eens hartstikke gezond! Lees meer...

Producten 1-24 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lekker naar buiten!

Het is heerlijk om samen met je kind op de fiets te stappen, je kunt bijvoorbeeld de omgeving gaan verkennen en zo de wereld van je kind weer een stukje groter maken! Op de fiets zie je veel meer dingen dan in de auto en door samen te fietsen leren kinderen ook deel te nemen aan het verkeer, een win-winsituatie dus!

De juiste outfit

Als je lekker een onbezorgd rondje wilt rijden met je kind, is het wel belangrijk dat je kind de juiste kleding draagt en natuurlijk een goede fiets heeft! De juiste outfit zit niet te strak, hierdoor heeft het kind optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kleding niet gaat schuren, zo vergroot je het fietsplezier voor jou én je kind!

Veiligheid voor alles

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen, het is dan ook niet gek dat steeds meer kinderen een fietshelm dragen. Een fietshelm is in Nederland niet verplicht, maar de helm zorgt er wel voor dat je kind een stuk minder kwetsbaar is!