Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Overpronerende hardloopschoenen voor kinderen

Juist voor jonge hardlopers is het belangrijk dat zij de juiste hardloopschoenen dragen. Door met verkeerde schoenen te gaan lopen gaat je lichaam onbewust corrigeren en dit kan vervelende blessures met zich meebrengen. Lopers met knikvoeten kunnen het beste overpronerende hardloopschoenen dragen. Deze schoenen gaan de kanteling van je voeten naar binnen toe tegen. Lees meer...

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Knikvoeten

Weet je nog niet welk type voet je hebt, kijk dan hierhoe je dit kunt bepalen. Komt er uit de test dat je knikvoeten hebt, dan is het aan te raden overpronerende hardloopschoenen te dragen. Je voeten kantelen naar binnen als je knikvoeten hebt en deze kanteling moet gecorrigeerd worden om je lichaam zo min mogelijk te belasten.

Welke ondersteuning?

Om blessures te voorkomen hebben je voeten de juiste ondersteuning nodig. Doordat overpronerende hardloopschoenen de kanteling tegen gaan die je voeten maken als je knikvoeten hebt, krijgen je spieren en gewrichten minder te verduren. De hak en de binnenzijde van de tussenzool van overpronerende hardloopschoenen zijn voorzien van extra versteviging. Je gaat daardoor rechter op je voeten lopen. Door deze juiste ondersteuning hou je het hardlopen langer en belast je je lichaam niet meer dan nodig.

Tips

Je voeten zetten in de loop van de dag uit. Om er zeker van te zijn dat de schoenen goed zitten raden wij je aan te passen in de namiddag. Trek de sokken aan die je ook aantrekt tijdens het hardlopen.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.