Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Kinderen Wandelpulli's

Een pulli is een ideaal kledingstuk om je kind warm te houden tijdens een wandeling of tijdens het buiten spelen. De pulli is licht van gewicht waardoor de pulli gemakkelijk mee te nemen is. Zo voorkom je dat je halverwege de wandeling weer huiswaarts moet omdat je kind het koud heeft. Lees hier...

1-24 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pasvorm

De pulli moet goed aansluiten op het lichaam, zo voorkom je dat er koude wind onder de kleding komt. Ook aan de bovenkant krijgt de kou geen kans om in de pulli te komen, de pulli’s hebben namelijk een hoge col. Veel pulli’s hebben een korte ritssluiting in de col, op deze manier kun je de pulli makkelijk aan en uit doen, maar je kunt ook de rits een stukje open zetten als je het warm hebt.

Materiaal

Pulli’s worden veelal gemaakt van fleece stof, dit zorgt ervoor dat de pulli je heerlijk warm houdt! Ook is de pulli ademend, waardoor warme lucht naar buiten afgevoerd wordt en de temperatuur van het lichaam constant blijft. Er bestaan ook pulli’s van katoen, maar deze nemen vocht op en kunnen daardoor wat zwaar worden.

Het 3-lagensysteem

Wil je voorkomen dat je kind het te koud of te warm heeft? Kies dan voor het 3-lagensysteem! Dit systeem is bedacht als houvast, om qua kleding voorbereid te zijn op alle weertypen. Als je het te koud vindt kun je een extra laag aantrekken. Heb je het warm? Dan trek je gewoon een laag uit.

Tip

Het is verstandig om voor de wandeling nog even naar het weerbericht te kijken, welke temperatuur kun je verwachten en blijft het droog? Bij hoge temperaturen hoef je natuurlijk geen pulli mee te nemen. Twijfel je of je de pulli nodig gaat hebben? Een pulli is zeer licht van gewicht, bind ‘m om je middel of doe ‘m in je rugzak.