Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Lage wandelschoenen voor kinderen

Kinderen vinden het vaak heerlijk om mee te gaan tijdens een mooie wandeling door de natuur. Door de korte benen zetten kinderen vaak veel stappen en daarnaast zijn zij constant in de groei, waardoor goede ondersteuning extra belangrijk is! Lees hier...

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Eigenschappen

Je wilt natuurlijk niet dat je je kind halverwege de wandeling moet gaan dragen, kies daarom voor wandelschoenen die lekker zitten, voldoende demping bieden en een goed profiel hebben.


Lage wandelschoenen zijn luchtiger dan hoge wandelschoenen, hierdoor zijn ze ook geschikt voor wandelingen in warmere gebieden.

Tips

Ga jullie vaak wandelen in natte gebieden of wandelen jullie ook veel in de regen? Kies dan voor waterdichte wandelschoenen.

Loop de schoenen eerst een paar keer in tijdens een korte wandeling. De schoen kan zich dan naar de voet vormen en je voeten kunnen wennen aan de schoenen.