Coachjassen voor kinderen

Sommige oudere jeugdspelers coachen een team en om warm te blijven zijn daar speciale coachjassen voor ontworpen. Ook voor wisselspelers zijn deze warme jassen zeer geschikt. Op de bank krijg je het snel koud en deze jassen zorgen dat het nét iets minder erg is om vanaf de bank toe te moeten kijken.

Lees meer...

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voorkom kou

Al lijkt het op het voor de bewegende spelers in het veld vaak warm, voor de vlagger, coach en wisselspelers is dat vaak niet het geval. Een coachjas voorkomt dat jij rillend van de kou je teamgenootjes aan moet moedigen en houdt je goed warm. Dit zorgt er tevens voor dat je niet ijskoud bent als je het veld in komt. Als je wel koud het veld in gaat is de kans op blessures veel groter dan wanneer je wel warm bent.

De eigenschappen

De meeste coachjassen zijn winddicht en waterafstotend. Vaak hebben de coachjassen een capuchon. Sommige merken ontwikkelen een speciale technologie om bepaalde eigenschappen aan de jas toe te voegen. Nike past bijvoorbeeld de Nike StormFit technologie toe waardoor de coachjas waterafstotend en winddicht is. En de StayWarm technologie van Nike zorgt voor een goede warmte-isolatie.

Tip

In de maattabel kan je checken welke maat je nodig hebt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.