Windbreakers voor kinderen

Zeker met het kunstgras van tegenwoordig gaat de voetbal vaak gewoon door, ook als het wat minder warm is of zelfs regent. Op deze momenten is het extra belangrijk dat de kinderen warm zijn aangekleed. Een windbreaker is een lichtje jas die bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Wat zijn de eigenschappen van een windbreaker?

Lees meer...

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer een windbreaker?

Een windbreaker biedt bescherming tegen koude wind en lichte regen. Het is een lichte jas die tussen een jas en een trui inzit. Door rekening te houden met de onderlagen is een windbreaker geschikt op de warmere, maar ook op de koudere dagen. Zorg ervoor dat je kind op koudere dagen meerdere laagjes kleding onder de windbreaker aanheeft. Ook dan is je kind beschermd tegen wind, lichte regen en kou.

Eigenschappen

De meeste windbreakers worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat waterafstotend is en de wind tegenhoudt. Om ervoor te zorgen dat er geen wind en regen naar binnen kan dringen zijn de meeste windbreakers voorzien van een elastische tailleband en elastische boorden. Vaak hebben de windbreakers ook een capuchon.

Wasvoorschriften

De eigenschappen van de windbreaker mogen niet verloren gaan en daarom is het belangrijk de windbreaker te wassen volgens de wasvoorschriften. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van de windbreaker. Wasverzachter is niet verstandig om te gebruiken. Deze kan de technische weefsels aantasten.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.