Snowboots kind

In de winter zijn snowboots voor kinderen echt onmisbaar! Vooral als er sneeuw ligt en/of het erg glad is, bieden snowboots extra grip en bescherming. Daarnaast houden de snowboots de kleine kindervoetjes natuurlijk lekker warm! Dus ook als de temperatuur onder het nulpunt gedaald is, kun je alsnog lekker naar buiten met de kinderen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn goede snowboots voor kinderen?

Goede snowboots houden de voeten warm, bieden grip op gladde ondergronden en zorgen ervoor dat de voeten niet nat worden. Vroeger waren snowboots voor kinderen vooral heel functioneel, maar tegenwoordig wordt er ook veel aandacht aan het design van de snowboots besteed. Snowboots zijn verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren en met leuke prints, het zal je dan ook niet verbazen dat er speciale snowboots voor jongens en snowboots voor meisjes zijn.

Warme snowboots

Het lijkt soms wel een eeuwigheid te duren voordat de tintelende tenen van kinderen weer opgewarmd zijn. Om ervoor te zorgen dat de voetjes lekker warm blijven, zijn snowboots voor kinderen voorzien van een dikke voering. Deze voering wordt veelal gemaakt van wol, maar ook synthetische materialen als vilt zijn heel geschikt voor een warme voering!

Waterdichte snowboots

Snowboots zijn natuurlijk waterdicht, zodat de voeten lekker droog en daardoor ook warm kunnen blijven! Wil je op safe gaan en er zeker van zijn dat je kind droge voeten houdt? Kies dan voor hoge snowboots, zo maakt de neerslag helemaal geen schijn van kans! Het laatste dat je wilt is dat de kinderen halverwege de dag naar huis willen, omdat ze natte (en dus koude) voeten hebben.

Snowboots met antislip

In de winter kan het natuurlijk erg glad zijn op straat. Gelukkig hebben veel snowboots goede antislipzolen, waardoor de kinderen niet zomaar onderuitglijden! De snowboots zijn dus niet alleen heel geschikt om op wintersport te dragen, maar ook tijdens het wandelen in de bergen of tijdens de Nederlandse winter kunnen de snowboots goed van pas komen.