Adidas hardloopschoenen

Adidas biedt kwalitatief goede hardloopschoenen voor een vriendelijke prijs. Loopcomfort en efficiëntie staan voorop bij Adidas, dit uit zich in de verschillende systemen en technologieën die op de schoenen zijn toegepast.

Lees meer...

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ademend

Voor het bovenwerk van de schoen maakt Adidas vaak gebruik van mesh materiaal. Deze stof heeft een ademende functie, waardoor de voeten lekker koel blijven.

Stevig

Adidas hardloopschoenen hebben een AdiWear slijtvaste buitenzool en zijn voorzien van het Torsion Systeem. Dit systeem bestaat uit een soort brug tussen de voorvoet en de hiel, waardoor deze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Het resultaat hiervan is een soepele overgang van hiel naar teen. Ook de Ortholite binnenzool is een groot pluspunt van de Adidas hardloopschoenen. Deze uitneembare zool is gemaakt van antibacterieel materiaal en zorgt ervoor dat vocht afgevoerd wordt.

Soepel

Demping is zeer belangrijk bij het hardlopen, het zorgt ervoor dat je minder snel een blessure oploopt. De schokken worden namelijk opgevangen door het dempingsmateriaal, waardoor er minder druk komt te liggen op je gewrichten. Adidas hardloopschoenen hebben veelal CloudFoam of SuperCloud demping, hierdoor lopen de schoenen zacht en soepel.