Adidas jas

De jassen van Adidas zijn mateloos populair! Een Adidas jas is veelzijdig, je kunt de jas namelijk zowel in je vrije tijd als op het sportveld dragen. Ook op het gebied van kwaliteit laat Adidas geen steekjes vallen.

Lees meer…

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lifestyle

De jassen van Adidas zie je steeds vaker terugkomen in het straatbeeld, de jassen zijn echte mode items geworden! Adidas heeft voor hun lifestyle collectie zelfs een aparte naam ontwikkeld, namelijk Adidas Originals. Alle jassen van Adidas kun je herkennen aan de bekende 3-Stripes op de mouwen.

Sportief

Ook op televisie kun je de Adidas jassen regelmatig spotten! Bij de Olympische Spelen lopen veel bekende sporters in de modieuze kleding van Adidas. Met de jassen van Adidas kun je je ook prima op het sportveld vertonen! Of je nu voetbalt, tennist, hockeyt, hardloopt of volleybalt, een Adidas jas houdt je lichaam goed op temperatuur. En hoewel je het misschien niet verwacht, heeft Adidas ook goedkope jasjes in de collectie! Adidas jassen zijn geschikt voor elke sporter!

Outfit

Om je Adidas outfit helemaal compleet te maken kun je ervoor kiezen om eronder een hippe joggers te dragen! Ook een paar hippe Adidas sneakers mag natuurlijk niet ontbreken, mét bijpassende Adidas sokken!