Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting
De Adidas kunstgrasschoenen zijn van de kwaliteit die we al jaren gewend zijn bij Adidas. Het Duitse bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Zo ook de Adidas kunstgrasschoenen die Plutosport.nl verkoopt. Naast de hoogwaardige kwaliteit van de Adidas kunstgrasschoenen, is de schappelijke prijs een van de handels kenmerken van Plutosport.nl. De Adidas kunstgrasschoenen hebben tactisch geplaatste noppen. Dit biedt een optimale grip voor op het kunstgras. Het lichaamsgewicht wordt meer evenredig verdeeld zodat je de noppen niet langer door de zool heen voelt. Meer en meer voetbalclubs gaan over naar het onderhoudsvriendelijke kunstgras dat het gehele jaar te gebruiken is voor training en wedstrijden. Van kleine amateur verenigingen tot de eredivisie clubs, men ziet een trend richting het kunstgras. Speel snel in op deze trend en bestel snel een paar Adidas kunstgrasschoenen aan.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Adidas kunstgrasschoenen voor een scherpe prijs bij Plutosport.nl

Adidas kunstgrasschoenen zijn in allerlei hippe en opvallende kleuren te krijgen bij Plutosport.nl. Met de Adidas kunstgrasschoenen kun je dit blits maken op het veld. Het kunstgrasveld wel te verstaan, aangezien de Adidas kunstgrasschoenen speciaal ontwikkelt zijn om optimaal te kunnen presteren op het kunstgrasveld. Adidas kunstgrasschoenen zijn zowel voor de junioren als voor de senioren beschikbaar. Bestel nu voor 16:00 een paar prachtige Adidas kunstgrasschoenen bij Plutosport.nl en je hebt ze de volgende dag in huis.