Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Adidas kunstgrasschoenen

De kunstgrasschoenen van Adidas hebben korte noppen, waardoor je precies voldoende grip hebt op het kunstgrasveld. Door Adidas kunstgrasschoenen te dragen op een kunstgrasveld verklein je de kans op blessures. Lees meer...

1-24 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kunstgras

Gewone voetbalschoenen voor natuurlijk gras hebben ongeveer 10 tot 12 grote noppen, maar als je hiermee op kunstgras zou voetballen is de kans groot dat je een blessure oploopt. Kunstgrasschoenen staan namelijk bekend om de vele kleine noppen, deze zorgen ervoor dat je wendbaar bent op het stugge gras. De kans dat je met je kunstgrashoenen blijft haken in het kunstgras is heel klein, waardoor de kans op blessures aanzienlijk verkleind is.

Comfort

De Adidas kunstgrasschoenen hebben een fijne pasvorm en sluiten goed aan op de voet. Met behulp van de veters kan de kunstgrasschoen passend gemaakt worden om de voet, dit zorgt er tevens voor dat de schoen goed blijft zitten tijdens een voetbalwedstrijd.

Design

De kunstgrasschoenen zijn verkrijgbaar in heel veel leuke kleuren en designs! Of je nu op zoek bent naar een hippe en opvallende voetbalschoen of naar een onopvallende basic zwarte voetbalschoen, in de kunstgrasschoenen collectie van Adidas vind je sowieso een paar schoenen dat bij jou past!