Adidas tas

Adidas is één van de grootste sportmerken ter wereld. Ze maken producten van goede kwaliteit, waardoor de producten ook nog eens heel lang meegaan. Het assortiment Adidas tassen is zeer veelzijdig, er is dus altijd wel een tas die bij jou past!

Lees meer...

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lifestyle

Adidas rugtassen en schoudertassen zijn dé ideale lifestyle artikelen, de meeste tassen zijn namelijk groot genoeg om je schoolboeken, je laptop en andere spullen in mee te nemen! Daarnaast hebben ze natuurlijk heel handige vakjes, waardoor je ook gemakkelijk kleine spulletjes mee kunt nemen. De lifestyle tassen van Adidas zijn natuurlijk ook voorzien van het bekende trefoil logo!

Sport

De Adidas sporttassen zijn groot genoeg om al je sportspullen in mee te nemen en je kunt ze vaak ook op meerdere manieren dragen, heel handig dus! De sporttassen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en met verschillende kenmerken, sommige tassen hebben bijvoorbeeld een extra bodemvak voor je schoenen en eventuele natte kleding! Ook heeft Adidas speciale schoenentasjes ontworpen, zodat je je sportschoenen apart mee kunt nemen.