Adidas voetbalbroekjes

Voetbalbroekjes van Adidas zijn populair bij sporters van alle niveaus! Veel bekende topsporters zie je in een Adidas tenue rondlopen, maar ook veel lokale sportclubs gebruiken de mooie kleding van Adidas als tenue!

Lees meer...

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materialen en technologieën

De Adidas voetbalbroekjes zijn gemaakt van de beste materialen en met behulp van de nieuwste technologieën, zoals bijvoorbeeld ClimaLite. Voetbalbroekjes met ClimaLite houden je droog en koel tijdens een fysieke inspanning.

Comfortabel

Adidas voetbalbroekjes zijn fantastisch vormgegeven en heerlijk comfortabel. De soepel vallende Adidas voetbalbroekjes zijn vervaardigd in de mooiste designs. Of je nu op zoek bent naar een zwarte, witte, gele, groene, blauwe, oranje, grijze of rode voetbalshort, in de Adidas collectie vind je gegarandeerd wat je zoekt! Het assortiment Adidas voetbalbroekjes is zo groot, dat je er zelfs een ruime keuze hebt tussen korte voetbalbroekjes en lange voetbalbroekjes en tussen voetbalbroekjes met een binnenbroek en voetbalbroekjes zonder binnenbroek.

Slidingbroekje

Een slidingbroekje draag je onder je gewone sportshort en zorgt ervoor dat je bovenbenen beschermd blijven. Bij voetbal beschermd een slidingbroekje bijvoorbeeld tegen schaafwonden die zouden kunnen ontstaan bij het maken van een sliding.