Adidas voetbalschoenen junior

De junior voetbalschoenen van Adidas zijn populaire schoenen onder de voetballende jongens en meisjes. De schoenen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, maar je kunt ze altijd herkennen aan de bekende 3-Stripes aan de zijkanten. Lees meer...

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleuren

Kinderen houden van kleurtjes! De junior voetbalschoenen van Adidas zijn dan ook verkrijgbaar in heel veel leuke kleuren, zoals blauw, groen, oranje en rood. Maar ook aan de voetballende meisjes is gedacht, er zijn namelijk ook roze voetbalschoenen! Wil je ook schitteren op het voetbalveld? Kies dan voor voetbalschoenen in een leuke en opvallende kleur!

Maten

Als kinderen beginnen met voetballen hebben ze meestal maat 25 of maat 26, maar al snel groeien ze door naar maat 30 en vervolgens richting maat 36… De junior voetbalschoenen van Adidas zijn natuurlijk verkrijgbaar in heel veel maten, zodat er voor ieder kind een geschikt paar voetbalschoenen te vinden is met de perfecte pasvorm!

Ondergrond

Let bij het kopen van de Adidas voetbalschoenen junior goed op de zool, verschillende zolen zijn namelijk geschikt voor verschillende ondergronden. In de Adidas collectie kun je namelijk voetbalschoenen vinden voor kunstgras, maar ook voetbalschoenen voor natuurgras of voetbalschoenen voor in de zaal!

Aan de naam van de voetbalschoen kun je vaak al zien voor welke ondergrond de schoen geschikt is:
  • FG betekent Firm Ground, deze schoenen zijn geschikt voor gewoon gras, maar kun je eventueel ook gebruiken op kunstgras;
  • SG betekent Soft Ground, deze schoenen zijn zeer geschikt voor het voetballen op gewoon gras;
  • TF betekent Turf, deze schoenen zijn uitermate geschikt voor een wedstrijdje op kunstgras;
  • AG betekent Artificial Ground, ook deze schoenen zijn zeer geschikt om te gebruiken op kunstgras;
  • IN betekent Indoor, deze schoenen moet je aantrekken als je gaat voetballen in de zaal.