Adidas voetbalschoenen junior

De junior voetbalschoenen van Adidas zijn populaire schoenen onder de voetballende jongens en meisjes. De schoenen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, maar je kunt ze altijd herkennen aan de bekende 3-Stripes aan de zijkanten. Lees meer...

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Adidas Nemeziz versus Adidas X

Adidas kent vele modellen en daarom helpen we je graag een handje en vergelijken we twee verschillende modellen met elkaar. Als je graag op wilt vallen op het veld passen de Adidas Nemeziz perfect bij jou. De Adidas Nemeziz zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren zoals blauw met fluor 3-Stripes of de Nemeziz Messi variant in allerlei kleurenexplosies. En wie wilt er als kind nou niet net zoals Messi bijlopen? Met de Adidas Nemeziz heb je de beste balcontrole en kun je gemakkelijk snelle bewegingen maken, ideaal voor een aanvaller! De Adidas X heeft een licht doorschijnend bovenwerk dat de voetbalschoen anders maakt dan andere. Opvallend of minder opvallend, beide opties zijn mogelijk bij dit model. Ook vind je enkele modellen die geschikt zijn voor in de zaal! Door de lichte inlegzool heb je een goede demping en in de hiel zit een antislipvoering zodat je niet uitglijdt. Voor welk model kies jij?

Wat zijn de beste Adidas voetbalschoenen voor kinderen?

Iedere voetballer droomt er in zijn of haar jeugd van om later prof te worden. Je voeten zijn nog in de groei dus het is het állerbelangrijkste dat je voetbalschoenen lekker stevig zitten en stabiliteit geven. Maar op welke Adidas voetbalschoen junior vergroot je jouw kansen om prof te worden? Wij lichten de voordelen per model toe!

Adidas Predator junior

De Adidas Predator is bij Plutosport.nl zowel te verkrijgen voor op het veld als in de zaal. Bij veel modellen zitten er op het bovenwerk van de schoen reliëfdetails, hiermee creëer je een goede balcontrole. Tevens zijn de Adidas Predator junior verkrijgbaar in een laag en halfhoog model. De lichte inlegzool zorgt voor voldoende demping en de MG- of FxG-noppen geven op het veld voldoende grip, welke waanzinnige beweging je ook maakt.

Adidas Copa Sense junior

Gaat jouw voorkeur uit naar een Adidas voetbalschoen junior waarbij het bovenwerk van leer is? Dan is de Adidas Copa Sense een match! Bij Plutosport.nl vind je zowel Adidas Copa Sense voetbalschoenen voor op het veld als voor in de zaal. De voetbalschoenen junior hebben een lichte inlegzool die goed is voor de demping en ook zijn er enkele modellen zonder veters verkrijgbaar. De modellen zonder veters hebben een vaste sok die gelijk rond de enkel loopt.

Kleurrijke voetbalschoenen

Kinderen houden van kleurtjes! De junior voetbalschoenen van Adidas zijn dan ook verkrijgbaar in heel veel leuke kleuren, zoals blauw, groen, oranje en rood. Maar ook aan de voetballende meisjes is gedacht, er zijn namelijk ook roze voetbalschoenen! Wil je ook schitteren op het voetbalveld? Kies dan voor voetbalschoenen in een leuke en opvallende kleur!

Welke maat Adidas voetbalschoen junior heb ik nodig?

Als kinderen beginnen met voetballen hebben ze meestal maat 25 of maat 26, maar al snel groeien ze door naar maat 30 en vervolgens richting maat 36. De junior voetbalschoenen van Adidas zijn natuurlijk verkrijgbaar in heel veel maten, zodat er voor ieder kind een geschikt paar voetbalschoenen te vinden is met de perfecte pasvorm!

Welke Adidas voetbalschoenen junior voor welke ondergrond?

Let bij het kopen van de Adidas voetbalschoenen junior goed op de zool, verschillende zolen zijn namelijk geschikt voor verschillende ondergronden. In de Adidas collectie kun je voetbalschoenen vinden voor kunstgras, maar ook voetbalschoenen voor natuurgras of voetbalschoenen voor in de zaal!

Aan de naam van de voetbalschoen kun je vaak al zien voor welke ondergrond de schoen geschikt is:

  • FG betekent Firm Ground, deze schoenen zijn geschikt voor gewoon gras, maar kun je eventueel ook gebruiken op kunstgras;
  • SG betekent Soft Ground, deze schoenen zijn zeer geschikt voor het voetballen op gewoon gras;
  • TF betekent Turf, deze schoenen zijn uitermate geschikt voor een wedstrijdje op kunstgras;
  • AG betekent Artificial Ground, ook deze schoenen zijn zeer geschikt om te gebruiken op kunstgras;
  • IN betekent Indoor, deze schoenen moet je aantrekken als je gaat voetballen in de zaal.