Asics Nimbus 21

Eén van de populairste hardloopschoenen uit de Asics Nimbus-serie is de Asics Nimbus 21. Deze hardloopschoenen zijn verkrijgbaar in zowel een heren- als een damesvariant. De Asics Nimbus 21 biedt langdurig comfort en zijn is geschikt voor de neutrale loper. Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De grootste voordelen van de Asics Nimbus 21

De Asics Nimbus 21 hardloopschoenen zijn een echte aanrader voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een comfortabele hardloopschoen die goede demping biedt. De FLYTEFOAM-technologie zorgt niet alleen voor fantastische schokabsorptie, maar geeft je gelijk weer energie om opnieuw af te zetten! Deze schoenen zijn zeer geschikt voor jouw dagelijkse hardlooprondje, maar je kunt ze ook prima dragen tijdens een langere run!

Pasvorm

De pasvorm van de Asics Nimbus 21 is zeer comfortabel. Dit is mede te danken aan de ruimte bij de voorvoet, waardoor de voet voldoende bewegingsruimte heeft en de schoen niet snel knelt. Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van premium mesh, waardoor het zich zeer snel en goed aanpast aan de vorm en de beweging van de voet.

Ondersteuning

De zool van de Asics Nimbus 21 hardloopschoen zijn gemaakt met de GEL-technologie én de FLYTEFOAM-technologie, waardoor de schoenen zeer goede schokabsorptie en demping bieden. Daarnaast zorgt de full contact zool voor een zeer flexibele loopbeweging. Juist op de plekken waar je dit het hardst nodig hebt, zoals bij de hiel en de voorvoet, kun je rekenen op extra ondersteuning!