Asics schoenen

Het Japanse merk Asics draait al jaren mee aan de top als het gaat om sportartikelen. De Asics schoenen staan vooral bekend om zijn souplesse, de veerkracht en de goede ondersteuning aan de voeten. In ons assortiment vind je lifestyle schoenen en sportschoenen van Asics.

Lees meer…

Producten 49-72 van 200

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 200

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Asics sportschoenen

Asics is in veel sporten actief. Ze hebben onder andere sportschoenen voor hockey, tennis, hardlopen, indoorsporten en fitness. De sportschoenen van Asics zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend geschikt voor jong en oud. De Asics sportschoenen zijn ook geschikt voor elk niveau van sportbeoefening, of je nu beginner of gevorderde bent, er is voor ieder wat wils. De Asics sportschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, wit, rood en nog veel meer!

Versnel je zoekproces door in de linkerkolom jouw sport te selecteren waarvoor je een paar Asics schoenen zoekt!

Asics lifestyle schoenen

Naast de sportschoenen gaat Asics zich ook steeds meer richten op de lifestyle schoenen. De Asics lifestyle schoenen hebben een sportieve, hippe uitstraling en lopen erg comfortabel. Voorbeelden hiervan zijn de Asics Aaron, Asics Gel-Lyte en de Asics Gel-DS.